Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (8.61 secunde)
Potrivit CNADNR, deschiderea oficiala a circulatiei pe o cale a autostrazii A2, Tronsonul Cernavoda - Medgidia, va avea loc in 19 iulie, de la ora 11.00, la Nodul rutier Cernavoda, informeaza realitatea.net.
Gandeste UNIQA!” se desfasoara in perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015 si se concretizeaza prin spoturi TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul:
George Berevoianu a lucrat ca reporter si prezentator de stiri la postul de televiziune Realitatea TV pana in 2014, cand a fost disponibilizat, alaturi de Laura Chiriac si Vlad Ionescu.
Realitatea.net informeaza:
Daca tineti la realitatea istorica dintr-un joc bazat pe al doilea razboi mondial, probabil ca nu va va placea sa zburati cu un avion-prototip cu reactie pe sub podul Golden Gate.
Realitatea.net informeaza :Din ce tari sunt transmise e-mailurile purtatoare de programe periculoase Ponderea mesajelor spam in totalul e-mailurilor trimise se mentine in Romania la 85-90%, majoritatea fiind mesaje in limba engleza transmise din SUA si Rusia, dar in ultima perioada a crescut extrem de mult numarul e-mailurilor purtatoare de programe periculoase, avertizeaza specialistii Bitdefender.
REALITATEA.NET: ... REALITATEA.NET iti da cateva sugestii de mesaje, sms-uri si urari de Florii. MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URARI DE FLORII • Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.
REALITATEA: ... REALITATEA.NET
A murit Iurie Darie Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani dupa o grea suferinta, a spus Alexandru Darie pentru REALITATEA TV. ... Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicatie postoperatorie, acumuland in continuare lichid la creier, scrie Mediafax, citata de Realitatea TV.
Vedeta a fost gazda evenimentului, alaturi de realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. ... Amfitrionii Balului Operei din Cluj au fost Ramona Badescu si realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan.
Absurdul situatiei nu se opreste aici, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Jocuri de putere, la Realitatea TV, Marius Tuca a declarat ca Varujan Vosganian continua actiunile indreptate impotriva sa, fiind citat in alte trei dosare.
Este momentul acela in care ti-ai dorit cu tot sufletul sa fii mintit pentru ca realitatea separarii de un om pe care il iubesti este prea greu de acceptat, e ca si cum simti ca se rupe o bucata din tine atunci cand iubirea aia a fost la un moment dat un tot, a spus Yanka.
Realitatea e in fiecare zi alta. Zilnic, la birou imi las visele deoparte, pasind printre colegii mei cu zambetul pe buze, indiferent si plin de sine.
Printr-un nou fel de cunoastere, afla ca totul exista, realitatea e o infinita interactiune, iar contrariile se completeaza armonios. ... poate ca Conchis il hipnotizase pe Nicholas fara ca el sa stie, iar aparitiile fusesera induse in mintea lui, asa ca realitatea in care se intoarce ii pare fantomatica.
Mai exact, romanii ar fi trebuit sa fie premiati ca atare si in realitatea valorii si a talentului de care dau dovada.
Un motiv pentru a invata si a dezbate subiecte nu numai sofisticate dar si interesante precum realitatea istorica vs. ... Un motiv pentru a invata si a dezbate subiecte nu numai sofisticate dar si interesante precum realitatea istorica vs.
Raman intre studentii care, chiar daca nu isi amintesc fiecare lectie, fiecare intalnire cu profesorul Alexandru Brad, ba chiar au uitat aproape totul si nu l-au mai intalnit aproape niciodata dupa ce cursurile s-au incheiat, cataloagele s-au inchis, iar viata si realitatea au inceput sa curga si sa scrie intai ele paginile intai, pastreaza atat de vie aceasta legatura in felul in care au inteles sa fie ceea ce au invatat si de la domnia sa sa fie, intr-o profesie aleasa si asumata, inclusiv cu povara vremurilor care nu au lasat-o, din nefericire, in afara lor.
Tema idealitatii este prezentata cu ajutorul antitezelor, precum sufletul si realitatea, lumea mea si lumea cea aievea, lumina si umbra, irealitatea si realitatea, lumea materiala si cea spirituala.
Opozitia a ripostat ferm, acuzand guvernul ca ar "infrumuseta realitatea". Realitatea e, si asta nu poate ascunde Raportul, ca, pe mai departe, intre 14 si 15 la suta din cetatenii germani sunt amenintati de saracie.
Trecand de la preambulul vag de mai sus la realitatea autohtona, am avut zilele trecute tabloul perfect al unui tip de abordare publica in raport cu o situatie concreta: ... Spunea cineva mai intelept decat noi ca "maturitatea nu tine de varsta, ci de ancorarea in realitatea in care traim".
google-analytics.com