Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (5.60 secunde)
Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu.
Realitatea.net informeaza: ... Liderii locali ai UDMR au aratat ca deschiderea pietei este ultimul gest al reprezentantilor PDL care a dus la ruperea relatiilor de colaborare, transmite Realitatea TV.
In replica, liderii maghiari au incercat sa-i forteze mana lui Emil Boc si sa obtina inca un portofoliu pe langa cele patru detinute deja, informeaza realitatea.net.
Realitatea il infirma intotdeauna pe presedinte Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a acuzat la RFI discursul partizan al lui Traian Basescu: ... Dar realitatea il infirma intotdeauna pe presedinte, din fericire, in Romania".
Realitatea.net informeaza: ... Lumea ma intreaba de ce nu ii dam jos odata", a spus Vanghelie, joi seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate.
Realitatea TV informeaza : ... Vor trece ani pana se va forma o generatie de politicieni cu aceeasi soliditate", a declarat Ion Iliescu la Realitatea TV.
REALITATEA.NET informeaza : ... Senatorii s-au facut foc si para si pentru ca n-au fost anuntati de vizita lui Mircea Geoana in Statele Unite, conform Realitatea TV.
REALITATEA.NET informeaza: ... Se gaseste pe un teren minat", a declarat Adrian Nastase, in emisiunea lui Stelian Tanase 3X3 de la Realitatea TV.
Realitatea.net informeaza : ... "Orice membru PSD care nu respecta deciziile partidului trebuie sa raspunda in fata Comisiei de Integritate Morala (...) Maine dimineata voi sesiza Comisia de Integritate, ea trebuie sa decida", a anuntat Ponta, intr-o interventie la Realitatea Tv.
B365.realitatea.net:
REALITATEA.NET informeaza: ... In schimb, s-a pronuntat clar Mircea Geoana - "Regele Dabuleniului" cum il numeau cei de la Realitatea TV intr-o tentativa ciudata fie de a-l mai ajuta putin, fie de a-l scufunda total in ridicol (nu mi-e clar inca)", scrie Ponta.
REALITATEA.NET informeaza: ... Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie.
Iata cum una din obsesiile constante ale presedintelui Romaniei a prins contur si ne referim aici la ceea ce Basescu a afirmat cu mult cinism luni seara, in interventia intempestiva de la Realitatea TV.
B365.realitatea.net informeaza : ... Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni seara intr-o emisiune la Realitatea TV ca USL va stabili, in maxim doua saptamani, candidatii pentru primariile de sector.
REALITATEA.NET informeaza: ... Melescanu a fost cam oportunist, il cam atrag functiile Ion Iliescu a comentat, intr-un interviu Realitatea TV, decizia lui Teodor Melescanu de a accepta sefia SIE, spunand ca fostul liberal "a dezamagit" si ca reactia dura a lui Crin Antonescu in acest caz a fost indreptatita.
B365.realitatea.net: ... realitatea.net)
B365.realitatea.net: ... Exista, sigur, niste voci in PDL sector 6, dar si din afara partidului - anumite ONG-uri - care fac presiune pentru ca Poteras sa nu mai fie candidat", a declarat pentru REALITATEA.NET secretarul general al PDL Bucuresti, Vasile Gherasim.
de ce a aprobat infiintarea unei facultati in limba maghiara pe criterii etnice, de ce nu poate sa-i schimbe din functie pe secretarii de stat pe care domnia sa i-a acuzat - ma refer la Blejnar si la Duta, de ce a spus ca nu da bani baronilor PDL si iata ca a dat, si mai ales de ce vinde cu o viteza si o frenezie mai mult decat ingrijoratoare pentru Romania ultimele participatii si resurse naturale care mai apartin inca statului roman unor firme dubioase din strainatate, cu preturi foarte mici", a spus Ponta, raspunzand astfel afirmatiilor facute de Ungureanu, marti seara, la Realitatea TV.
REALITATEA.NET: ... Mai intai sunt roman si apoi membru al unui partid politic", a declarat pentru REALITATEA.NET, Grosu, care este senator de Mures, fost PSD.
google-analytics.com