Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca de la 1 aprilie Cozmin Gusa va fi consilierul sau pe probleme de dezvoltare de media, urmand sa se ocupe de dezvoltarea internationala a trustului Realitatea - Catavencu.
"Domnul Gusa va fi consilierul meu pe probleme de dezvoltare de media, mai ales pentru dezvoltarea internationala a trustului. Isi va intra in atributii incepand cu 1 aprilie", a spus Sorin Ovidiu Vantu, cel care controleaza trustul de media Realitatea - Catavencu."Domnul Gusa este prieten cu mine si un domn extrem de capabil. Domnul Gusa se pricepe foarte bine la business si la politica. Pe partea de politica s-a exprimat foarte bine, acum urmeaza sa se exprime si pe partea de business", a mai spus Sorin Ovidiu Vantu.
Cozmin Horea Gusa este un tanar politician roman (n. 2 iulie 1970, Campia Turzii, jud. Cluj). A fost deputat, membru in PD si in PSD, liderul PIN. La primul mandat al lui Traian Basescu i-a fost director de campanie. In campania prezidentiala recenta, l-a consiliat pe Mircea Geoana, contracandicatul lui Basescu. Gusa are si o bogata experienta in afacerile care tin de media, inainte de a intra in politica fiind organizatorul trustului media al familiei lui Dan Voiculescu.