Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (8.50 secunde)
Proiectul nu va fi abandonat Premierul Calin Popescu Tariceanu a spus ca, daca actualul ministru al Transporturilor va respecta contractul asa cum a fost incheiat in forma initiala, va intra in contradictie cu legea achizitiilor publice.
Chiar daca BRM a lansat ringul de tranzactionare, pentru a deveni certitudine, proiectul trebuie sa primeasca girul Ministerului de Finante. Pe langa avantajele faptului ca scapa de datoriile care greveaza in contabilitatea firmei, societatile vanzatoare au alt motiv de a sustine proiectul de lege.
"Redimensionand proiectul initial, speram sa materializam la Craiova constructia unui Centru Expozitional Transfrontalier pe o suprafata de 5.000 de metri patrati - 2.500 de metri patrati suprafata construita intr-o sala monobloc si 2.500 de metri patrati suprafata expozitionala", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
Procedura de aprobare a unui proiect dureaza minimum 60 de zile, insa orice cheltuiala facuta incepand cu 1 ianuarie este decontabila in cazul in care proiectul este aprobat. ... Etapele prin care trece proiectul Ministerul Finantelor Publice a publicat etapele prin care trece proiectul pana la aprobare:
In cursul zilei de ieri Radu Berceanu a ajuns la concluzia ca proiectul referitor la durata contractelor de inchiriere nu este fezabil si ca este necesara mai intai o analiza a legislatiilor care reglementeaza astfel de aspecte din alte state din Europa.
Acest lucru ar putea deveni posibil daca proiectul de lege al negocierilor colective va fi adoptat de Parlamentul Romaniei. ... Proiectul de lege reglementeaza organizarea, desfasurarea, finalizarea negocierilor colective si aplicarea rezultatelor acestora in vederea incheierii contractelor colective de munca.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor fi unificate si va fi construita o linie de metrou Bucuresti-Otopeni Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca printre obiectivele mandatului sau se numara realizarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti SA, dar si proiectul liniei de metrou Bucuresti-Otopeni.
In proiectul de hotarare de consiliu, initiat de primarul Antonie Solomon, ce va fi supus maine aprobarii consilierilor locali, se spune ca Gherghina Raymonda-Rosalia si-a exprimat intentia de a vinde municipalitatii baza Constructorul printr-o adresa din 16 decembrie 2009.
- Proiectul de lege privind colectarea amiabila a debitelor; - Proiectul de lege privind insolventa persoanelor fizice; - Proiectul legii de aprobare a OUG 113/2009 privind serviciile de plata; ... - Proiectul noului Cod de procedura civila referitor la Cartea a V-a, coroborat cu proiectul de modificare a Legii nr.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca nu renunta la proiectul de construire a unui complex de mari dimensiuni in Parcul Tineretului, chiar daca reprezentantii Companiei Nationale de Investitii au anuntat ca au un proiect similar de 20.000 de locuri.
Potrivit Mediafax, proiectul propus de ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a fost contestat de specialistul in hidrotehnica, senatorul PSD Ion Iliescu.
Proiectul arhitectei Daniela Craciunoiu a plecat de la Masterplanul de Transport al Bucurestiului, document aparut in 2007, care prevede, pe langa extinderea Garii de Nord si de Est si infiintarea unei noi gari in partea de Sud a Capitelei, pe inelul median.
Proiectul a fost deja aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proiectul "Supralargire si strapungere Strada Avionului" va incepe in cartierul Aviatiei in apropierea Pasajului Pipera. ... "In momentul in care ne putem baza ca avem bani pentru exproprieri putem demara proiectul", sustine Ion Dedu.
Arhitectul-sef al Capitalei spune, insa, ca e nevoie de o rectificare bugetara pentru proiectul de reamenajare a Pietei. ... Primaria Capitalei va plati 115.000 euro pentru proiectul tehnic de amenajare a Pietei Universitatii.
Proiectul Google prinde contur Detaliile nu sunt inca stabilite, dar proiectul va incepe cu 180 de sateliti mici decapacitate ridicata, care vor orbita in jurul pamantului la altitudini mai joase decat cei traditionali.
Proiectul a fost terminat cu 2 luni intarziere. ... Firma Tehnologica Radion a finalizat lucrarile la proiectul de reabilitare a Caii Victoriei, pe segmentul cuprins intre Piata Victoriei si Bd. ... Proiectul a inclus si refacerea retelei de iluminat public, refacerea spatiilor verzi si a mobilierului urban.
Asociatia Centrul Roman de Inițiative (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 133161"PRESIDENT - Practica Europeana pentru Studentii in medicina DENTara".
google-analytics.com