Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (2.53 secunde)
La aceasta ora are loc o sedinta a comisiei de pregatire a congresului PSD, la care iau parte pe langa Mitrea, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Cristian Diaconescu, Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Dan Mircea Popescu, Titus Corlatean, Bogdan Niculescu Duvaz.
Totodata, marti dimineata, va avea loc la sediul central al PSD sedintele comisiilor de modificare a Statutului si de pregatire a documentelor necessare congresului.
Acestea pot fi construite, acceptate de toata lumea, ca reguli interne de promovare in partid si se pot referi, de pilda, la pregatire profesionala, performante anterioare, capacitate de comunicare, prestigiu public, notorietate s.a.m.d.
Consider ca este important sa sprijinim sportivele din lotul olimpic, pentru ca ne dorim sa aiba cele mai bune conditii de pregatire la Deva", a afirmat primarul municipiului Deva, Mircia Muntean.
"Cineva spunea ca, daca s-ar fi intrerupt toata campania aceasta, de pregatire electorala, dupa primele doua saptamani, tot ce se acumulase pana atunci era suficient ca sa asigure victoria candidatului PSD.
Este vorba despre practica funesta a regimului Basescu-Boc de a aduce in prim plan, in rolurile principale din administratie si din zonele reprezentative ale societatii, tot felul de personaje dubioase, cu o pregatire profesionala precara, cu un profil moral lamentabil si o prestatie publica detestabila.
Social-democratii se opun intentiei guvernului de reducere a pensiilor militarilor. De asemenea, principalul partid de opozitie cere guvernului sa acorde subventii agricultorilor romani.
Peste 12 luni se intra in perioada de pregatire a campaniilor electorale. Ori, cu o masinarie de partid proasta, dublata de o guvernare nepopulara, PD-L risca sa ajunga la urmatoarele alegeri la un procent de 10-12%, asta in varianta optimista, sau ca PNTCD, in varianta realista.
Traian Basescu s-a aratat foarte relaxat in fata realitatii ca medicii specialisti - in care statul roman a investit bani, timp si pregatire de inalt nivel profesional - parasesc tara.Migrarea masiva a medicilor ingrijoreaza pe toata lumea, exceptandu-l, din cate se vede, pe cel din fruntea statului.Acesta nu se uita nici la medicii care pleaca, nici la pacientii care raman, stiut fiind ca, odata cu fiecare medic plecat, raman fara sa asistenta medicala cam 20-25 de pacienti consultati in medie zilnica de orice doctor.
La doua compartimente, respectiv Urmarirea aplicarii actelor cu caracter reparatoriu si Informare, relatii publice si aplicarea apostilei vor fi organizate concursuri, in vederea desemnarii functionarului care va ramane in functie, dupa ce in birourile mentionate functioneaza angajati cu aceeasi pregatire si calitate profesionala.
Numai ca, la cateva minute, presedintele "Sed Lex", Vasile Marica, a iesit public si a declarat ca SNFP condus de Sebastian Oprescu este in executare silita, ca nu are nici 1.200 de membri, ca prin astfel de declaratii se face jocul puterii si ca alianta pe care o reprezinta nu se poate asocia grevei SNFP, deoarece o astfel de actiune ar avea nevoie de cel putin o luna si jumatate de pregatire.
De data aceasta ministrul invatamantului a recomandat ca anul scolar sa inceapa pe furis, fara niciun fel de intrunire, de informare, fara niciun fel de pregatire psihologica, ca si cum nu ar fi vorba de niste copii si tineri veniti dupa trei luni de vacanta sau care incep un nou ciclu scolar, ci am avea de-a face cu niste robotei, unii adusi pentru prima data intr-o scoala, altii veniti dupa o revizie electornica de trei luni de zile.
Avem ca principal scop combaterea fraudei si a coruptiei si a cumpararii de voturi, metoda prin care Traian Basescu a devenit presedinte si, de asemenea, o reprezentare in Parlament in interesul oamenilor atat cu alesi prin vot direct, cat si o lista care sa cuprinda personalitati, oameni cu mare pregatire profesionala si de care Parlamentul are nevoie", a spus Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD.
Mai mult ca sigur, invocand situatia grava creata de respingerea bugetului, presedintele va puncta necesitatea unui premier tehnocrat, cu pregatire eminamente bancar-fiscala, care sa poate trece rapid un nou buget prin parlament (ca tot se aude de Florin Georgescu).
Mai mult ca sigur, invocand situatia grava creata de respingerea bugetului, presedintele va puncta necesitatea unui premier tehnocrat, cu pregatire eminamente bancar-fiscala, care sa poate trece rapid un nou buget prin parlament (ca tot se aude de Calin Georgescu).
Armata Romaniei a probat ca, odata angajata intr-o misiune internationala, are resurse si capacitatea de a duce misiunea pana la capat. Un alt element care, cred eu, defineste mandatul amiralului Marin este legat de cresterea nivelului de pregatire al Armatei.
Problema este ca abc-ul diplomatiei prevede ca succesul unei negocieri il reprezinta consensul, consens care prevede ore, zile si uneori luni intregi de pregatire si discutii aplicate.
Vina pentru amanarea aderarii la Spatiul Schengen nu este a Romaniei, sustin surse diplomatice de la Bruxelles, ci a lipsei de pregatire a Bulgariei, dar ministrul Afacerilor Europene de la Paris, Laurent Wauquiez, aminteste de o vinovatie a Romaniei.
Fie ca este o armata de masa, cum era Armata pana in decembrie 1989, fie ca este o armata moderna, diminuata numeric dar upgradata tehnic si ca pregatire, asa cum este Armata Romana astazi.
Romania este mai aproape decat Bulgaria de indeplinirea conditiilor de aderare la spatiul Schengen, a declarat miercuri seara ministrul ungar de Interne, Sandor Pinter, a carui tara detine presedintia semestriala a UE "In urma unei reuniuni a expertilor la Bruxelles, care a avut loc la 14 ianuarie, cu privire la nivelul de pregatire a Romaniei si Bulgariei", cele doua tari candidate la UE, "se pare ca Romania este mai pregatita decat Bulgaria", a declarat Sandor Pinter in fata jurnalistilor, adaugand ca o viitoare reuniune ar putea avea loc la Bruxelles la 28 ianuarie.
google-analytics.com