Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (3.03 secunde)
Nord-coreenii voteaza duminica pentru un nou Parlament, despre care analistii spun ca va contribui la lansarea procesului de pregatire a unui succesor pentru liderul Kim Jong-il (foto), a carui sanatate face obiectul a numeroase speculatii.
), eu cred ca Nastase e unul din oamenii nostri politici cu cea mai mare experienta si unul din oamenii politici inteligenti de care dispune Romania, si cu pregatire intelectuala si cu o anumita statura politica si interna si internationala si cu experienta la guvernare.
constituirea comisiei de identificare a unor terenuri proprietatea municipiului pentru a le pune la dispozitia ANL si constituirea comisiei pentru verificarea modului de pregatire a sezonului estival de catre agentii economici.
Informatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane si Pregatire al IJJ Olt, la numerele de telefon 0249.437.901, 0249.437.904 ori pe paginile de internet www.jandarmeriaromana.ro sau www.jandarmeriaolt.ro.
constituirea unei comisii in vederea identificarii unor terenuri proprietatea municipiului Mangalia pentru construirea unor locuinte pentru tineri prin Programul Agentiei Nationale de Locuinte; constituirea unei comisii in vederea verificarii stadiului de pregatire a municipiului Mangalia pentru deschiderea sezonului estival 2009.
Tinand cont de faptul ca aceasta cladire nu mai este folosita, administratia locala a propus un proiect de amenajare a unui Centru educational in care sa functioneze biblioteca, sala de lectura si alte sali de pregatire pentru copiii si tinerii din Cernavoda.
000 de euro lunar, ca baza de pregatire a campaniei europarlamentare. Cat priveste situatia unor restante existente la neplata cotizatiilor, Stroe s-a ferit sa dea vreun nume.
Prima constituie elaborarea si publicarea brosurilor, a doua consta in organizarea campaniei de informare "Zilele femeilor intreprinzator", avand ca tematica asistenta oferita de Uniunea Europeana IMM-urilor, competitivitatea acestora si cultura antreprenoriala, in timp ce a treia etapa consta in organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala, pe durata a cinci zile.
Liderul PSD a mentionat ca nu este normal ca dupa doi ani de pregatire pentru aderarea la Uniunea Europeana si dupa inca doi ani de la integrare, Romania sa nu poata absorbi fondurile pe care le are alocate."Nu este posibil sa avem o Agentie de Plati si Interventii in Agricultura care a fost populata cu toate pipitele.
597/2001 care interzice, in perioada 15 mai - 15 septembrie a fiecarui an, executarea lucrarilor de pregatire, reparare, curatare a cladirilor, precum si pe cele de reparare a strazilor, trotuarelor si dotarilor tehnico-edilitare subterane si aeriene in zona plajelor, legiuitorul omitand sa aminteasca in respectiva enumerare si constructiile noi.
De asemenea, tot in cadrul evenimentului mai sus amintit, Bogdan Dima, directorul coordonator al CRPC a facut public stadiul de pregatire si organizare al Comandamentului Litoral 2009.
Potrivit ISJ Gorj, scopul competitiei este de a dezvolta si perfectiona aptitudinile si deprinderile specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, precum si de evaluare a nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.
Subiectul disputei il constituie Proiectul de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere, ne-a mai spus Valentin Preda.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la scoala de pregatire politica a TSD, ca ministrul Turismului, Elena Udrea, pe care a numit-o "Regina salvamarilor" a intreprins o singura mare actiune din postura de ministru, stand "cu fluierul in gura" si "numarand chilotii salvamarilor".
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, duminica, la scoala de pregatire politica a TSD, ca i se pare jenant cand il aude pe premierul Emil Boc, comparat cu Stefan cel Mare, sau cu Muc cel Mic - cum ar sugera unii - vorbind despre reforma statului.
Asta ne-ar mai lipsi, o reforma a statului facuta de Basescu. Oameni primitivi, fara cultura, oameni fara pregatire, fara experienta, fara competenta, fara capacitate profesionala", a declarat Ion Iliescu.
In functia de stadiulo de pregatire se fixeaza doua niveluri: unul cel de baza apoi cel avansat care trebuie sa se dobandeasca la finalul liceului.
Toate aceste chestiuni formeaza obiectul unei discutii necesare si pentru PSD, acesta va fi sensul pregatirii unui viitor congres, pregatire care sa fie facuta cu seriozitate, nu la repezeala, cu superficialitate.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a anuntat o strategie in doua etape pentru partid: prima de consolidare interna, care va dura 2 ani, si a doua de pregatire pentru alegerile viitoare.
Liderul social-democrat a aratat ca aceste calitati "inseamna capacitate, pregatire, forta de gandire, autoritate morala dar si charisma". "Nu e suficient sa fii destept si frumos, trebuie sa ai ecou la cei care te adresezi", a spus el.
google-analytics.com