Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (3.25 secunde)
Concluzia e ca tovarasul Bacon-schi are o pregatire de lupta si politica nesatisfacatoare, sumara, deficitara, o atitudine defetista si chiar sectara, incompatibila cu calitatea sa de membru de partid.
De la bun inceput, voi presupune ca sunteti membru al unui partid, o persoana onesta, cu o buna pregatire profesionala, cu o slujba corespunzatoare pregatirii dvs., cu o avere decenta, obtinuta ca urmare a muncii de zi cu zi, poate chiar patron sau mic intreprinzator, dar mai cu seama, ca doriti sa va implicati in viata politica, cu unicul scop de a face bine comunitatii careia ii solicitati votul.
Ofensiva pentru momirea primarilor si a tuturor ostasilor-activisti din tara este inca in pregatire. Si degeaba ai 60% ca intentie de vot daca ea nu se materializeaza in voturi efective.
Europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, considera ca pozitia ostila fata de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen adoptata joi de trei membri danezi ai Parlamentului European reflecta esecul diplomatiei romanesti de a raspunde convingator temerilor exprimate oficial de partea daneza in legatura cu stadiul de pregatire a Romaniei pentru integrarea in Spatiul Schengen.
Sambata si ieri au avut loc mai multe intalniri de pregatire. Sigur, unii din partenerii de coalitie sunt nelinistiti si ar dori diverse garantii.
La o privire de la distanta ar parea ca este vorba despre o insuficienta pregatire a mediatizarii evenimentului. Documentul nu a fost distribuit la timp.
Christian Ciocan, speaker la Bruxelles Aceasta decizie este cel putin curioasa deoarece Christian Ciocan are o pregatire vasta in comunicare, cunostiinte ce ii sunt mai mult recunoscute in afara tarii decat in Romania.
Daca si numai daca ar fi fost sinceri, nu ar fi mintit ca sa castige voturi si ar fi avut ceva mai multa pregatire profesionala.
Atentie, asta nu inseamna ca PP nu va atrage si romani cu o pregatire superioara, din mediul urban, care, in fata lipsei alternativei, vot da un vot de blam partidelor traditionale prin alegerea unei struto-camile cu accente ilare.
Despre ideea Statele Unite ale Europei europarlamentarul a spus ca suna bine, dar, din pacate, este un proiect care nu se va realiza pe termen scurt "poate pe termen lung, dupa o pregatire prealabila solida" si, in niciun caz intr-o situatie de criza.
Care vor fi cei mai buni dintre cei buni, de ale caror prestatie, pregatire, prezenta publica, probitate morala si competenta se vor lega sperantele a milioane de romani?
‘‘Pe baza celor opt regiuni de dezvoltare existente si functionale deja, trebuie facute in perioada 2013, este perioada de pregatire, in 2014 intra in functiune regiunile, dar cu doua lucruri:
De ce sa nu fie si aceasta rectificare un nou prilej de furt si de pregatire a marelui furt din campania de la anul?
Stiu ca aveti o pregatire de jurist. Faceti cumva si cursuri speciale, economice, mai utile pentru a conduce Guvernul? • Victor Ponta:
Cum perioada anuntata de el pentru debutul noului mare proiect - februarie -, se suprapune cu cea de pregatire a congresului noului partid al lui Geoana, care se vrea in martie, sunt mari sanse sa nu fie vorba de o simpla coincidenta.
Intentionam, si probabil asta va fi chiar o noutate in politica romaneasca, sper sa si reusim, intentionam sa contactam societatea civila in procesul de selectare, de pregatire a acestor candidati", a anuntat liberalul, care a precizat ca in perioada urmatoare va da mai multe detalii despre aceasta intentie.
"Voi cere cursuri de pregatire profesionala. Nu intelegeti ca diferentele se regasesc in bugetele primariilor? Sunteti de fapt suparati ca nu mai impartiti banii", a replicat Stoica.
"Voi cere cursuri de pregatire profesionala. Nu intelegeti ca diferentele se regasesc in bugetele primariilor? Sunteti de fapt suparati ca nu mai impartiti banii", a replicat Stoica.
Aceeasi suma a fost prevazuta si pentru "lucrari de pregatire a terenului" pe 11 ha de spatii verzi, inclusiv pentru refacerea peluzelor de pe Calea Bucuresti, pe portiunea dintre Facultatea de Mecanica si SUCPI.
Primii cinci subofiteri care vor reusi sa treaca de testari, vor parcurge pregatirea specifica, la Centrul de Scafandri Constanta, in luna octombrie a acestui an, in vederea obtinerii brevetului de scafandru - salvator.Pentru operationalizarea echipei de scafandri (formata din minim trei membri, iar ceilalti doi fiind folositi ca rezerve), se impune achizitionarea echipamentelor specifice, precum si a unei autospeciale dotata corespunzator.Costurile primelor etape de testare si pregatire se ridica la aprox.
google-analytics.com