Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (3.75 secunde)
Invazia Siciliei - sau Operatiunea Husky - avea sa duca la pierderea primului teritoriu european al Axei si a servit drept baza pentru viitoarea invazie a Italiei, precum si ca teren de pregatire pentru soldatii care, 11 luni mai tarziu, au ajuns pe plajele Normandiei.
De asemenea, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este un important centru de pregatire postuniversitara, unde, sub indrumarea atenta a medicilor seniori, tinerii rezidenti, viitorii specialisti, sunt formati in specialitatile pentru care au optat.
A finalizat programul de pregatire pentru liberare, a punctat Comisia de eliberari conditionate de la Jilava. In timpul celor 2 ani de detentie, Mencinicopshi a fost recompensat de 11 ori cu suplimentarea dreptului la pachet si vizita si nu a fost sanctionat disciplinar niciodata.
Era in curs de pregatire, prin Laboratorul Aero-Medical, si o analiza psihologica a datelor raportate, in scopul identificarii acelor incidente care puteau fi cauzate de erori ale simturilor si ale mintii umane.
Conferinta de ieri face parte dintr-o serie de evenimente organizate in cadrul proiectului PHARE 2003 intitulat "Sprijin pentru Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) in vederea cresterii capacitatii de elaborare si implementare a politicilor de ocupare si pregatire pentru EDIS", al carui principal obiectiv este crearea parteneriatelor in domeniul ocuparii fortei de munca.
Tehnica CRV de pregatire a clarvazatorilor are trei faze: (1) Exercitii de meditatie transcendentala care largesc si implinesc campul constiintei, in armonie cu subconstientul.
Erau gesturi menite sa sugereze ceva aflat in pregatire, preludiul unui atac sau manevre politico-militare capabile sa intimideze si sa tina ocupata o forta armata care se afla la acea ora angrenata in lupta cu propriul popor?
• Personalul medico-sanitar Din punct de vedere al asigurarii cu personal medico-sanitar, in anul 2016, sistemul de sanatate a dispus de 57,3 mii medici, 16,4 mii medici dentisti, 17,2 mii farmacisti, 137,2 mii personal cu pregatire sanitara medie si 66,3 mii personal sanitar auxiliar.
- Visul in care alergi dupa un tren denota lipsa ta de pregatire pentru noua etapa din viata la care esti supusa.
- Aveti obligatia sa ne reprezentati cu cinste, cu demnitate, cu cumpatare, cu sobrietate, cu eleganta in exprimare, cu respect de sine si cu buna pregatire pentru toate imprejurarile oriunde in lume.
Fapt surprinzator, pentru un timp, au aparut si au functionat scoli evreiesti unde se invata ebraica, a fost autorizata infiintarea de cluburi sportive unde se organiza o pregatire paramilitara a tinerilor sionisti si au fost initiate cursuri de reconversie profesionala pentru cei ce doreau sa emigreze in Palestina.
Incet dar sigur, domeniul se departeaza de zona paranormala, pe masura ce observatori cu inalta pregatire vin cu expertiza unor tehnologii avansate in domeniul aerospatial.
Dupa aproximativ o ora de la injectare si dupa perioada de pregatire, veti fi insotit in sala unde se gaseste echipamentul de examinare.
Cand a fost intrebat de ce nu a folosit sintagma OZN, Gradisher a precizat ca sintagma FAN descrie mai bine observatiile privind aeronavele neautorizate care au fost observate manifestandu-se in spatiul aerian, in diverse etape de pregatire militara.
Cu toate acestea conservatorul nu a stiut sa spuna de ce in consiliile de administratie au fost instalati oameni a caror pregatire nu are nici o legatura cu administrarea unor societati de interes local.
"In 1992, organizatia m-a ajutat sa iau contact cu metode de pregatire occidentala. Acestea m-au ajutat la formarea mea ca om, dar si sa-mi pun in practica abilitatile native de lider, care s-au slefuit si perfectat.
Daca mi-ar solicita un program de pregatire a celor care lucreaza acolo, cu mare drag as colabora cu el, dar eu nu pot sa astept pina sa se ridice domnul Toader la nivelul pregatirii mele.
In fine, rezolutia privind adoptarea unui calendar de pregatire pentru alegerile locale a fost prezentata de Dan Motreanu, secretarul general al PNL, potrivit caruia este necesara o evaluarea a activitatii de pana acum a alesilor locali liberali, functie de care urmeaza sa fie desemnati viitori candidati ai partidului.
Cursul reprezinta prima sesiune de pregatire din cadrul proiectului de twinning intre Romania si Olanda - "Coordonarea procesului de descentralizare si deconcentrare de catre administratia centrala".
Insotit de alti membri din conducerea centrala si judeteana a partidului, Geoana a participat la cursul de pregatire a sefilor de campanie electorala, care s-a desfasurat ieri la Oradea si la care au participat peste 120 de tineri din regiunea nord-vest.
google-analytics.com