Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (3.29 secunde)
Dublul limbaj, exclus Intrebata de ce conferinta de presa are loc la partid si nu la minister, ea a explicat ca aceasta "vizeaza definitivarea procesului de pregatire care depinde in mod exceptional de actiunea politica", si a subliniat ca nu este acceptabil dublul limbaj si dubla abordare.
Conservatorii au fost primii care au reactionat dupa ce presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretarul de stat Mircea Toader, a declarat ca oamenii trimisi de CJ la pregatire in Bruxelles sint preocupati doar de cumparaturi.
Ministerul Integrarii Europene si Prefectura Judetului Bihor au lansat, incepand de ieri, programul denumita "Fermier in Europa", care va fi facut cunoscut in mai multe localitati din judet.
transmiterea unei declaratii de pregatire si propunerea unei date pentru inceperea procesului de evaluare, completarea unui chestionar extins, cuprinzind intrebari detaliate despre toate aspectele relevante, care urmeaza sa fie analizat de Consiliul Uniunii Europene, dupa care vor fi demarate o serie de vizite de evaluare in functie de rezultatul carora va fi luata decizia finala.
Democratii spun ca anticipatele ar urma sa aiba loc dupa Paste, deoarece este nevoie de o perioada de pregatire si tatonare a electoratului, nefiind exclusa nici posibilitatea ca aceste alegeri sa aiba loc concomitent cu cele pentru Parlamentul European.
Cu atata pregatire economica si fler politic, nici nu ne indoim ca atunci o va si face, doar ca a uitat sa ne comunice cand va castiga alegerile.
Pe de alta parte, presedintele Traian Basescu s-a aratat convins ca Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti va contribui la cresterea nivelului de informare a opiniei publice in legatura cu temele europene si ca "bunele relatii de lucru pe care institutiile statului roman le-au avut cu Delegatia Comisiei Europene de-a lungul intregului proces de pregatire a aderarii se vor mentine si in continuare".
“Mai mult decit atit, am inteles ca judecatorul Galaon se afla intr-o deplasare la Bucuresti de citeva zile pentru a participa la niste cursuri de pregatire profesionala.
Tot PNL vine pentru Regia Autonoma Apa cu Cristian Burada, inginer constructor si fost director al Directiei urbanism din Primaria Craiova, a carui pregatire profesionala nu este tocmai compatibila cu activitatea de la Apa.
161 din 2003, precum si Bogdan Apostol, profesor de cultura civica, incompatibil ca pregatire si experienta profesionala. Tot in primii sase, PD o sustine pe Ileana Savu Dragnei, cel mai bogat membru al PD in functii extrapolitice.
In plus, este de formatie istoric si are stagii de pregatire in administrarea fondurilor europene. Solutia interimatului Calin Popescu-Tariceanu se intalneste zilnic cu ceilalti fruntasi liberali, cu care se consulta asupra persoanei care ar urma sa fie desemnata ministru liberal al Agriculturii.
In opinia lui Geoana, "motiunea de cenzura este o varianta aflata in pregatire de catre un colectiv". "PSD a luat decizia de a declansa suspendarea din functie a presedintelui, va sesiza si Curtea Constitutionala si va face toate demersurile necesare pentru demisia premierului Tariceanu", a declarat Geoana.
Acest organism va fi format din civili, persoane cu pregatire informatica, si nu din ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii.
Flutur a spus ca impreuna cu Valeriu Stoica a avut o intalnire informala cu Gunther Krichbaum in care liderii PLD au prezentat stadiul programului de pregatire a alegerilor europarlamentare, pozitia formatiunii privind reforma Constitutiei, strategia in domeniul absorbtiei fondurilor europene, precum si alte subiecte de pe agenda europeana.
Liderul a declarat intr-o conferinta de presa ca acest document aflat in pregatire este complex, deoarece cuprinde pozitiile exprimate de partide, patronate, sindicate, mediul universitar si societatea civila.
Sunt si altii care, desi au o anumita pregatire - adica au absolvit anumite facultati - incep sa creada ca nu este suficient.
In cadrul "instructajului", Ion Iliescu l-a sfatuit pe Marian Vanghelie sa evite sa se mai exprime in public pentru ca, lipsit de pregatire intelectuala, nu stie sa vorbeasca.
"Lucrarile sunt in curs de pregatire si din 15 aprilie vom incepe livrarea de apa", a spus Daniela Prodan.
In calitatea sa de ministru interimar pentru portofoliul afacerilor externe, premierul va analiza impreuna cu conducerea ministerului proiectele si initiativele prioritare pentru care sunt necesare actiune de pregatire si demersuri in plan politico-diplomatic, a precizat Guvernul.
Preda ii acuza pe liberali de "primitivism politic intr-o tara moderna a Uniunii Europene" si spune despre cei care ameninta cu demiterea sefilor de deconcentrate din Partidul Democrat ca sunt "oameni fara niciun fel de pregatire, care nu pot respecta un angajament si o cariera a unor adevarati profesionisti".
google-analytics.com