Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (4.76 secunde)
Guvernul Romaniei are in pregatire un proiect de lege care prevede inlocuirea sefilor de servicii deconcentrate la fiecare schimbare de Guvern, deoarece si acestea sunt posturi politice, chiar daca persoanele care ocupa functiile au dat concurs, a declarat deputatul PNL Horea Uioreanu.
O alta tema pe care reprezentantul PD Bihor a avut-o de transmis mass-mediei locale a fost legata de o presupusa pregatire a adversarului PD si al lui Basescu pentru fraudarea scrutinului.
Camera Deputatilor va dezbate luni si marti trei motiuni simple. Doua dintre ele sunt initiate de catre democrati si liberal-democrati si vizeaza agricultura si sanatatea.
"Domnul Rus are o pregatire solida, are experienta guvernarii, in timp ce domnul Geoana are o singura calitate: vorbeste despre orice", a afirmat ieri Stolojan la Craiova.
Om de afaceri in domeniul constructiilor, Manole Costache a aratat faptul ca in ultimul timp s-au inscris in partid foarte multi tineri cu o buna pregatire profesionala.
Adrian Nastase a aflat de la colegii de partid ca presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a cerut vineri liderilor social-democrati sa nu se ralieze proiectelor propuse de fostul premier si sa nu contribuie la revenirea sa in partid, pentru ca acesta va fi in continuare atacat si tarat prin procese, in pregatire fiind dosare si mai grele.
Podgorean a mai declarat ca, in alcatuirea listei, PSD a dat oamenii cu pregatire pe cei cu sarm si buni la PR, lucru ce nu va ramane netaxat de electorat.
Dupa circa trei ore de pregatire pentru lupta politica ce se apropie, social-democratii bistriteni s-au infruptat cu gustari reci pregatite de partid si s-au cinstit cu palinca.
Szasz a precizat ca a discutat cu Boloni, care s-a aratat dispus, in eventualitatea in care ar fi candidatul PCM ti UDMR, sa se familiarizeze cu administratia publica locala ti sa efectueze stagii de pregatire pentru functia de primar la primarii precum Odorheiu Secuiesc sau Satu Mare.
Noi am considerat, si ne mentinem punctul de vedere, ca Marian Popa poate reveni in PNTCD, dar intr-o functie care sa-l onoreze si, in acelasi timp, sa-l si merite ca om si ca pregatire, iar el nu putea atinge o functie mai mare decat prim-vicepresedinte, asa cum a mentionat si Marian Petre Milut", a spus Telegan.
Asa cum arata oferta de pe internet a partidului, doritorii pot fi din toate orasele, nu e nevoie sa stie cine stie ce limbi straine sau sa aiba cine stie ce pregatire, ci mai degraba sa fie oameni cinstiti, corecti, responsabili, care vor sa munceasca pentru comunitate, buni gospodari, fara antecedente penale, fara legaturi cu fosta sau actuala securitate, dar care sa fie adepti ai politicii de dreapta.
"Este o pregatire de lupta de putere in cadrul PDl intre aripa Stolojan-Flutur-Stoica si aripa Boc-Berceanu-Videanu-Blaga. Se pare ca presedintele Traian Basescu doreste sa foloseasca esecul alegerilor pentru a schimba la varf conducerea PDL.
Cantacuzino din Eforie Sud, dupa ce, in prealabil, au fost efectuate lucrari de pregatire pe mai multe strazi din Eforie Nord, suprafata totala fiind de 15.000 mp (str.
Solicit paratilor sa prezinte macar o singura proba din care sa rezulte slaba mea pregatire profesionala. Socotesc, insa, ca suma de bani solicitata nu acopera prejudiciul moral creat, dar consider ca, in felul acesta, vinovatia poate fi sanctionata", a precizat Dragu Togan in cererea de chemare in judecata.
"Slugoiul sef de la DNA, procurorul domnului Basescu, ma refer la domnul Morar, a cerut la Curtea de Apel Constanta o suspendare provizorie a executarii sentintei prin care eu am castigat daune si i-am obligat sa imi arate ce pregatire profesionala au acei specialisti care spun ca as fi furat 100 de milioane", a declarat Radu Mazare saptamana trecuta.
La randul sau, Raluca Turcan le-a spus tinerilor democrat-liberali sa-si ia ca model "persoane cu o pregatire profesionala solida" si le-a atras atentia ca, de cele mai multe ori, politicienii au o soarta similara fotbalistilor.
Apoi, a desenat trei cercuri concentrice pe o coala mare de hartie, incercand astfel sa exemplifice nivelele de pregatire de care are nevoie o persoana pentru a se considera profesionista in domeniul in care activeaza, majoritatea celor din sala incercand cu disperare sa inteleaga legatura dintre cercurile lui Stolojan si PD-L.
El a mai spus ca, in urma deciziei Curtii de Apel, procesul de pregatire si desfasurare a alegerilor parlamentare pe baza votului uninominal in graficul stabilit.
Cert este ca e o zona destul de compromisa si pentru ca au intrat de-a lungul anilor oameni care nu aveau nicio pregatire specifica si s-au comportat ca atare', a declarat Mircea Diaconu.
"Daca cerem unui agricultor sa faca proiect finantabil si agricultorul reuseste sa faca proiect, oare oameni cu pregatire de judecatori, de procurori, de ce au probleme sa realizeze proiecte de atragere a fondurilor?", s-a intrebat retoric Traian Basescu.
google-analytics.com