Cautare

1452 de rezultate pentru "pregatire profesionala" (2.98 secunde)
b) personal administrativ incadrat in functii pentru care conditia de pregatire este: ... c) personal de specialitate incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este: ... d) personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare = 2.
imbunatatirea performantelor economice ale intreprinderilor existente, conduse de femei, prin cresterea gradului de pregatire a personalului acestora, ca urmare a educatiei antreprenoriale; ... Etapa a treia prevede organizarea si desfasurarea de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 6 zile in cadrul a 11 locatii.
Ideea le-a venit celor doi medici în urma numeroaselor participari în strainatate la stagii de pregatire. ... "Afacerea a necesitat o investitie foarte mare în cursuri si stagii de pregatire (2.000-3.000 de euro fiecare deplasare) în SUA, Franta, Portugalia, Lisabona, Viena.
Ideea le-a venit celor doi medici în urma numeroaselor participari în strainatate la stagii de pregatire. ... "Afacerea a necesitat o investitie foarte mare în cursuri si stagii de pregatire (2.000-3.000 de euro fiecare deplasare) în SUA, Franta, Portugalia, Lisabona, Viena.
Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice.
"Deja am inceput a doua saptamana de pregatire si baietilor nu le este usor, pentru ca este perioada cand se pune accent pe pregatirea fizica.
Pandurii Targu Jiu disputa astazi ultimul joc de verificare din al doilea stagiu de pregatire din Turcia, cu FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1), apoi maine revine in tara pentru o scurta perioada.
Sportiva, multipla medaliata la competitiile interne, vicecampioana europeana si medaliata cu bronz la europenele de cros, se antreneaza in aceasta perioada in Franta, in Muntii Pirinei, intr-o localitate aflata la o altitudine de 1.850 de metri, Font Romeu, acolo unde este Centrul National de pregatire la altitudine al francezilor.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a stabilit programul de pregatire al gorjenilor din aceasta vara, oltenii urmand sa bifeze doua cantonamente si multe partide de verificare. ... Am gasit acolo conditii foarte bune de cazare si refacere, dar mai ales de pregatire.
Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii.
Urmeaza alta investitie Reghecampf l-a convins pe Becali sa plateasca in continuare pentru dezvoltarea metodelor de pregatire fizica. ... In Statele Unite ale Americii, insa nu preparatorii fizici din NBA au inventat aceasta modalitate de pregatire, ci Armata Statelor Unite.
Textul unui plan de pace este in curs de pregatire Intrevederea Putin-Merkel-Hollande s-a incheiat. Textul unui plan de pace este in curs de pregatire.
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
"Suntem in plin proces de pregatire comuna a politistilor locali cu Brigada Rutiera si urmam cursuri la institutiile de invatamant ale MAI (n.r.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Firmele romanesti din domeniul constructiilor vor beneficia, prin asocierea intr-o entitate denumita "cluster", de o pregatire prin care vor putea castiga licitatiile organizate pentru marile lucrari.
Apicultorii vor putea obtine din acest an finantare din fonduri UE, prin Programul National Apicol, pentru actiuni precum achizitia de familii de albine, daca sunt organizati in forme asociative si detin un atestat care sa confirme ca au o pregatire profesionala in domeniu.Programului National Apicol este finantat in proportie de pana la 50% din fonduri UE."Beneficiarii Programului sunt apicultorii, persoane fizice, persoane fizice autorizate sau juridice, organizati in asociatii de crescatori de albine, uniuni apicole, cooperative sau grupuri de producatori, constituite conform legislatiei in vigoare", se arata intr-un proiect de hotarare de Guvern, postat pe site-ul Ministerului Agriculturii.Fondurile UE sunt disponibile pentru finantarea tratamentului de combatere a varoozei, o boala a albinelor, inclusiv prin metode ecologice, si pentru refacerea septelului apicol, prin achizitia de matci, roi la pachet, roi pe faguri si familii de albine.Activitatile finantate prin Programul National Apicole trebuie sa fie diferite de cele prevazute deja in programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), prin care sunt sprijinite, de exemplu, investitiile in stupine sau cercetarea in domeniu.
La nivel oficial, leul este greu si fara patru zerouri în coada, însa, în limba vorbita, toata lumea, indiferent de pregatire si de profesie, foloseste leii vechi si îsi face calculele în vechea moneda. ... Procesul de pregatire a populatiei a început mai înainte, prin 2004.
Cea mai mica finantare este oferita prin "Module de pregatire in domenii ca achizitiile publice, ECDL, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor etc".
google-analytics.com