Cum in Romania terenurile sunt impracticabile, Pandurii Targu Jiu a mai programat un stagiu in Antalya, al treilea din aceasta iarna, in perioada 20-28 februarie.
Pandurii Targu Jiu disputa astazi ultimul joc de verificare din al doilea stagiu de pregatire din Turcia, cu FK Rad Belgrad (Serbia, Liga 1), apoi maine revine in tara pentru o scurta perioada. Din cauza conditiilor meteo din Romania, returul din Liga 1 nu va mai incepe pe 25 februarie, cum era programat, ci o saptamana mai tarziu, pe 3 martie. "Campionatul se amana pana pe 3 martie. E imposibil sa joci pe o astfel de vreme si
le-as sugera echipelor sa ramana in Antalya", a spus Dumitru Dragomir pentru prosport.ro. Petre Grigoras vrea neaparat sa-si aduca echipa in tara, chiar si pentru cateva zile, iar saptamana viitoare va pleca din nou in Turcia, pentru al treilea stagiu de pregatire. "Am vazut care e situatia din tara si tinand cont de conditiile meteo care sunt acum in Romania nu avem alta solutie decat sa ramanem aici. Probabil ca o sa plecam in tara si o sa revenim pe 20 februarie aici pentru al treilea stagiu de pregatire, pana pe 28 februarie. Pe 24 sau 25 februarie vrem sa mai jucam o ultima partida de verificare inaintea inceperii returului. Oricum, noi ne pregatim pentru amanarea cu inca o saptamana a reluarii campionatului, daca va fi asa. Daca o sa se amane mai mult, vom reveni in tara si vom vedea apoi cum o sa ne descurcam acolo si cum va fi vremea", a spus presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu, pentru site-ul oficial al pandurilor.

Doar Matulevicius a fost chemat la negocieri

Pandurii Targu Jiu va negocia cu clubul lituanian Zalgiris Vilnius transferul atacantului Deivydas Matulevicius, testat de olteni in Antalya. "Ne-am inteles cu jucatorul si cu presedintele clubului din Vilnius sa ne vedem miercuri seara, la Bucuresti, pentru a stabili toate detaliile transferului", a anuntat presedintele executiv al pandurilor, Eugen Parvulescu, pe site-ul oficial al clubului.
Gorjenii au renuntat la internationalul estonian Ats Purje, dar continua sa urmareasca jucatori pentru completarea lotului. "Am luat o decizie impreuna cu staff-ul tehnic in ceea ce-l priveste pe estonianul Ats Purje. Am stat si am analizat prestatia sa la mai multe partide. El a fost folosit la patru jocuri de verificare si la antrenamente si s-a ajuns la concluzia ca nu va fi pastrat in lot pentru ca nu este peste media echipei, nu a corespuns cerintelor antrenorilor, iar antrenorul Petre Grigoras a spus ca nu va aduce jucatori straini decat daca sunt peste valoarea celor din lot", a motivat Parvulescu. Olandezul chemat in probe nu a mai ajuns in Antalya, insa Pandurii tatoneaza alte piste. "Noi vom mai vedea jucatori si orice e posibil pana la data-limita a perioadei de transfer. Oricand mai pot aparea jucatori noi. Jucatorul olandez nu a mai ajuns, dar nu din cauza noastra. Avea deja biletele de avion, dar nu a venit si a inchis si telefonul acum", a spus Parvulescu.