Cautare

1452 de rezultate pentru "pregatire profesionala" (3.01 secunde)
Dar nu toti cei aproape 40.000 de doljeni din mediul privat pleaca acasa cu 600 de lei pe luna, cum am fi tentati sa credem, ci salariul minim se plateste in functie de pregatire sau de necesitatea postului.
Pentru manipularea orizontului electoral de asteptare, in asa fel incat sa faca plauzibila frauda in pregatire. ... Lazaroiu o aplica antinational, in interes de clan, dar, repet, cu eficienta profesionala.
In timpul dedicat practicarii acestui sport (handbal) am avut sansa nemaipomenita de a participa la un antrenament al bine cunoscutului maestru in arte martiale, Florentin Marinescu, antrenament de pregatire fizica cu echipa de fotbal a Clubului Steaua Bucuresti.
In mod paradoxal, supracalificarea coexita cu subcalificarea, aceasta din urma fiind generata de lipsa oricarei forme de pregatire. ... In mod particular, starnesc ingrijorare tinerii care nu sunt nici angajati, nici nu urmeaza o forma de invatamant sau pregatire profesionala, cunoscuti la nivel mondial sub acronimul de "NEET".
Demonstratiile cross-enduro executate, fac parte dintr-un program strategic de pregatire a cadrelor, din securitatea privata, pentru situatii de urgente si calamitati naturale, avind rolul de a educa salvatorii si a ajuta civilii din zonele afectate, in cazuri speciale.
Partidele politice sunt cele care promoveaza diverse personalitati pentru o functie sau alta, ghidandu-se mai degraba dupa interese decat dupa pregatirea profesionala a viitorului candidat si abilitatea sa de a detine o functie de conducere.
Este posibil sa fi pus punct unei relatii in desfasurare, atat de natura profesionala cat si personala, sa fi oprit un proiect sau sa fi fost obligata sa inchei un anume capitol din viata ta.
"Slugoiul sef de la DNA, procurorul domnului Basescu, ma refer la domnul Morar, a cerut la Curtea de Apel Constanta o suspendare provizorie a executarii sentintei prin care eu am castigat daune si i-am obligat sa imi arate ce pregatire profesionala au acei specialisti care spun ca as fi furat 100 de milioane", a declarat Radu Mazare saptamana trecuta.
Contabilii si expertii contabili au ajuns o grupare profesionala deosebit de importanta in economie, cu implicatii majore in dezvoltarea diverselor ramuri economice.
Aproximativ 33.000 de fermieri au urmat anul trecut cursurile de calificare profesionala organizate de Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA). ... ANCA a organizat anul trecut 989 de cursuri de calificare in domeniul agricol, destinate persoanelor care nu au pregatire profesionala in sector.
• acordarea serviciilor de informare si consiliere profesionala; • organizarea cursurilor de formare profesionala; ... • Facilitarea tranzitiei de la scoala la munca prin promovarea uceniciei si combinarea oportunitatilor de munca si pregatire.
Prin programele scolare s-ar putea veni in intampinarea nevoilor fundamentale de educatie ale oricarui copil si adolescent iar formarea unui stil de viata sanatos, controlul stresului, dobandirea de repere in orientarea scolara si profesionala ar deveni conditii esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a personalitatii elevului.Orice institutie scolara, prin autoritatea morala pe care o are, poate aduce o contributie evidenta in transmiterea cunostintelor de educatie pentru sanatatea elevilor, si are abilitatea si capacitatea de a cuprinde si de a se adresa, in timp, unui procent ridicat de populatie.
Pe de alta, reteaua cu cea mai alerta expansiune din Romania este totodata un mediu prielnic pentru dezvoltarea profesionala, prezentand planuri de cariera solida celor care au calitatile necesare ca sa promoveze pe pozitii de management intr-un timp record.
Brusc, activitatea profesionala a pesedistului se termina la inceputul anului 1990. ... Fisele extrase din mapa profesionala a Ministerului Justitiei vorbesc despre activitatile sale pe linie politico-ideologica.
centralizeaza rapoartele privind necesarul de formare profesionala transmise de personalul de conducere din institutie; ... elaboreaza proiectul planului de masuri privind pregatirea profesionala a functionarilor publici din institutie si proiectul planului anual de perfectionare profesionala si le inainteaza conducerii institutiei;
Onofrei a declarat ca, potrivit noilor prevederi legale, prefectii si subprefectii nu au voie sa fie membri de partid sau sa-si constituie sindicat, dar pot face parte dintr-o organizatie profesionala.
- Medicii din Romania au valoare profesionala. ... Managerii unui spital trebuie sa aiba valoare profesionala, dar mai cu seama manageriala. ... -Ce se face - sau ce nu se face - pentru informarea profesionala a medicilor si pentru incurajarea tinerilor?
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
Ca trust de presa european, salutam pe aceasta cale intrarea Comisarului-Sef Christian Ciocan in European Association Communication Directors, si il felicitam pentru reusita profesionala obtinuta, remarcand totodata faptul ca acesta se numara printre cei 14 membri din Romania ai comunitatii comunicatorilor europeni, fiind astfel primul si singurul politist din Romania cu activitate profesionala recunoscuta la acest inalt nivel.
Boc a aratat ca executivul va acorda stimulente mediului de afaceri si va insista pe politica de recalificare profesionala a somerilor.
google-analytics.com