Cautare

1452 de rezultate pentru "pregatire profesionala" (2.71 secunde)
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
Potrivit situatiei intocmite de conducerea institutiei, in cursul anului trecut 13.306 persoane au fost incadrate in cadrul programului de ocupare profesionala, 308 dupa absolvirea unor cursuri de formare profesionala, in timp ce 433 au fost someri cu varsta peste 45 de ani angajati in baza facilitatilor prevazute de Legea somajului.
Pandurii Targu Jiu pleaca astazi spre Antalya, pentru cel de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, obiectivul staff-ului tehnic fiind "cristalizarea"
0000331, eliberata de Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala, in baza careia este autorizata sa desfasoare activitati de formare profesionala a adultilor.
Trebuie sa marturisesc faptul ca, printr-un context de imprejurari, am avut ocazia sa cunosc si sa interactionez cu un grup de medici rezidenti, tineri specialisti de inalta tinuta profesionala, cu o pregatire impecabila si o conduita ireprosabila.
Dupa integrare, peste 900.000 de romani vor beneficia de pregatire profesionala pentru a putea concura cu cei din Uniunea Europeana. ... Banii acestia reprezinta o investitie pe termen de care vor beneficia 900.000 de persoane pentru a-si gasi un loc de munca potrivit pentru pregatirea profesionala.
Angajatorii care organizeaza cursuri de formare profesionala pentru angajati pot primi jumatate din aceste cheltuieli. ... Potrivit prevederilor legii privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, angajatorii primesc jumatate din sumele alocate cursurilor de formare profesionala.
Firmele din Romania vor primi in urmatorii doi ani finantari de 133 de milioane de euro din Fondul Social European (FSE) pentru angajarea de personal, formarea profesionala a angajatilor si imbunatatirea conditiilor de lucru.
De la inceputul anului si pana in prezent, aproximativ 1.200 de persoane, someri sau angajati au obtinut calificarea in diverse domenii prin intermediul cursurilor de formare profesionala organizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Valcea.
Recent, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a avut loc lansarea proiectului Educatie continua orientata spre performanta, pentru specialistii in formarea profesionala a somerilor, unul din evenimentele importante anuntate pentru aceasta luna.
Fosta mare campioana a atletismului romanesc, Gabriela Szabo, a vorbit recent, la o intalnire cu ziaristii, la cafeneaua Derby din Capitala, despre programul de reconversie profesionala a spotivilor de performanta.
Senatorul PSD George Severin il interpeleaza in Senat pe ministrul Vasile Blaga, pe tema mentinerii statutului actual al Centrului de Pregatire si Perfectionare pentru Comunicatii, Informatica si Logistica Jandarmi Campina - Indicativul:
De vina par sa fie atat slaba pregatire, cat si dorinta accentuata a craiovenilor de a munci in strainatate. ... In ceea ce-i priveste pe cei care au o pregatire in domeniu, ei au anumite pretentii la angajare.
Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a afirmat, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu secretarul de stat Valentin Fatuloiu, ca autoritatile americane vor acorda sprijin financiar pentru infiintarea unui centru regional de pregatire in domeniul criminalitatii informatice la Bucuresti, potrivit MAI.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti. ... Sper ca jucatorii sa fie preocupati de pregatire, sa fie responsabili.
Lui Rusu i s-a aplicat o atela ghipsata si va lipsi trei saptamani de la pregatire, ratand astfel al doilea stagiu si primele etape din acest an.
Atleta severineana, aflata in pregatire in Kenya, este impresionata de oamenii intalniti acolo si de povestile lor. ... Sute de atleti din intreaga lume, specializati in probele de lunga distanta, se afla in pregatire in Kenya, in satul Iten, aflat la 2.400 de metri altitudine.
Pentru craiovencele Loredana Dinu si Anca Maroiu, acest stagiu de pregatire reprezinta un prilej sa-si revada familiile, dar si Ana Maria Branza se bucura de fiecare data cand ajunge la Craiova.
Finantare pentru pregatirea angajatilor A doua schema de finantare se refera la formarea si pregatirea profesionala a angajatilor.
Pentru a rezolva problema lipsei angajatilor din banci, Institutul Bancar Român vrea sa deschida la Râmnicu Vâlcea un centru de pregatire profesionala a adultilor.
google-analytics.com