Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti. ,,Venim dupa o perioada destul de lunga de vacanta. Sper ca baietii au fost atenti cu greutatea si nu vor fi probleme. Au venit trei jucatori noi - Vigariu, Boroiban si Saceanu, dar este posibil sa mai facem inca doua-trei transferuri. Concurenta inseamna si progres. In functie de jucatorii care vor sosi in aceasta iarna, este posibil sa mai plece cineva. Sper ca jucatorii sa fie preocupati de pregatire, sa fie responsabili. Este important sa ne canalizam pe ce avem de facut. Avem un start dificil, parcursul nostru depinde de modul cum ne pregatim", a spus Mogosanu.
Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu.
Lotul aluministilor a fost format din: Andrei Marinescu, Nicusor Banica, Marian Mecea - portari; Marius Pasare, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Eduard Stoica, Sorin Raducu - fundasi; Ionut Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Saceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman - mijlocasi; Laurentiu Boroiban, Mihai Ene, Ovidiu Stoianof, Catalin Craciun si Andrei Cretu - atacanti.
Astazi, joi si vineri, capitanul Gabi Precup si compania au programate cate doua antrenamente pe zi, iar maine dimineata se vor prezenta la Craiova, urmand sa efectueze vizita medicala. Saptamana de pregatire se va incheia sambata, cand ALRO va sustine, de la ora 11.00, primul meci amical din aceasta iarna pe stadionul "Metalurgistul", adversara fiindu-i Damila Maciuca. Cel de-al doilea test al aluministilor va avea loc la o saptamana distanta (28 ianuarie), oponenta fiindu-i tot o divizionara C, Visina Noua. Daniel Mogosanu si elevii sai vor pleca apoi cu avionul spre Antalya, unde se vor pregati in intervalul 30 ianuarie - 10 februarie, cartierul general al oltenilor fiind hotelul Arcadia din Belek. In zilele de 7, 8 si 9 februarie, aluministii au in program jocuri amicale, testele continuand si dupa revenirea in tara. ALRO va sustine o "dubla" cu CSM Valcea, pe 18 februarie (in deplasare) si 22 februarie (pe teren propriu), si una cu FC Caracal, pe 26 si 28 februarie.