Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (2.77 secunde)
De altfel, populatia Doljului, mult mai numeroasa decat a celorlalte judete ale Olteniei, are in banci cele mai mari depozite din regiune, care au sarit de un miliard de lei.
De asemenea, au fost inchise 1.700 de apartamente, in limita sumelor alocate, in judete din intreaga tara: ... In 2010, au fost incluse in program 30 de obiective amplasate in 26 de localitati din 21 de judete.
Aceste judete sunt urmate de Brasov (157), Dolj (118), Timis (102), Mures (101) si Iasi (100), unde au fost inregistrate intre 100 si 200 de firme in cele aproximativ 2 luni de zile de la lansarea programului de sustinere a tinerilor antreprenori.
Un numar de 17 judete, printre care si Doljul, risca sa piarda fondurile europene daca nu pregatesc aplicatiile de finantare pentru proiecte privind Sistemul de management integrat al deseurilor, a avertizat, miercuri, ministrul mediului, Laszlo Borbely.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat ca Inspectoratul de Stat in Constructii este prima institutie din Romania cu servicii deconcentrate care se reorganizeaza pe structura regiunilor de dezvoltare, in locul celei pe judete.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Doljului i-au revenit cinci bucati, iar celorlalte judete - cate patru. Investitia a fost posibila datorita unui proiect obtinut de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Sud-Vest Oltenia, formata din cele cinci judete, in valoare totala de aproape 12 milioane de euro.
centralizeaza, in cazul alocarii de bani din fondul de rezerva, datele primite din teritoriu, institutiile din teritoriu fiind cele care propun administratiile prioritare la primirea de bani din fondul de rezerva, in urma analizelor cererilor de finantare venite de la unitatile administrative din judete, va adresez dumneavoastra aceasta intrebare.
Aceasta investitie rezolva problema infrastructurii in cele doua judete, Dolj si Olt". ... La sectiunea industrie, Dan Cherciu, reprezentantul firmei Polisea, a prezentat auditoriului situatia statistica a industriei si comertului in regiune, cele mai multe judete (cu o singura exceptie) inregistrand anul trecut o crestere a indicelui productiei industriale.
- L-as ruga pe un ministru la care tin foarte mult, au fost perioade in care imi era chiar drag, l-as ruga sa vina mai des in Calarasi, asa cum trebuie sa vina mai des si in Teleorman, in Giurgiu, in Olt, in Dolj, pentru ca sunt judete dunarene, cu un pamant foarte bogat si cu un potential foarte bogat, dar cetatenii din aceste judete nu beneficiaza de toata bogatia acestui pamant asa cum ar trebui, a declarat la Calarasi Liviu Dragnea.
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. ... Internet Explorer se afla pe primul loc in preferintele utilizatorilor in aproape toata tara, cu exceptia a sase judete, dominate de Firefox.
Adrian Vasilache Vodafone Romania a anuntat vineri o noua sponsorizare in valoare de 260.000 de euro catre SMURD, prin care 100 de ambulante din Bucuresti si 26 de judete au fost dotate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband a operatorului ce permite paramedicilor sa transmita catre dispeceratul central si Spitalele de Urgenta imagini video cu pacientii si parametrii medicali ai acestora.
Masini strivite de copaci si stalpi cazuti Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata o avertizare de cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si alte cinci judete.
Sustin orice solutie care poate scadea povara fiscala pe afacerile din judetul Botosani, nu in detrimentul zonelor economice din alte judete sau regiuni ale tarii, ci pentru a ridica judetul Botosani la un nivel competitiv in Romania si Europa.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi valabila in 20 de judete si Bucuresti. Codul incepe de joi de la ora 18:00 pana vineri la ora 06:00.
Proiectul Carrefour 18 judete, implementat in 2012 in 262 de localitati din mediul rural si urban. ... Proiectul Banca de alimente in toata tara, implementat in 2014 in 600 de localitati din mediul rural si urban - 41 de judete si 6 sectoare din Bucuresti.
HotNews /Cod galben de caldura joi si vineri in trei sferturi din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de canicula si disconfort termic valabi pentru toata tara, cu exceptia a 10 judete.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ninsori pentru mai multe judete din Romania. Avertizarea este valabila incepand de marti, ora 16:00, pana miercuri, la ora 14:00.
Cele mai afectate zone vor fi Capitala si alte 11 judete din sud estul tarii, care vor fi sub cod portocaliu de viscol.
Conform Comisiei Nationale de Prognoza, judetul Botosani se situeaza pe penultima pozitie la nivel national in ceea ce priveste Produsul Intern Brut pe cap de locuitor, cu o valoare de 4.304 euro, in timp ce, in alte judete PIB-ul pe cap de locuitor depaseste 10.000 euro.
google-analytics.com