Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (3.79 secunde)
In primele opt luni ale acestui an, Romania a inregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeola in 23 de judete, iar 3 copii au murit. ... Distributia cazurilor pe judete:
Cod galben de VISCOL 8 ianuarie, starea vremii in Romania, -16 si - 25 de grade Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 22 de judete.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
COD GALBEN pentru Capitala si alte 14 judete Saptamana aceasta incepe cu un nou val de caldura, iar disconfortul termic va fi din ce in ce mai accentuat in multe zone din tara.
Sase judete din zona de vest si sud-vest a tarii se afla sub cod portocaliu vineri, in timp ce avertizarea cod galben de canicula a fost extinsa si pentru judete din sudul Moldovei si Muntenia, inclusiv municipiul Bucureati, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
De asemenea, Capitala si 20 de judete vor fi sub avertizare cod galben de ploi si vant puternic.
Meteorologii ANM au emis avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru Bucuresti si alte 16 judete din sudul si sud-estul tarii, incepand din noaptea de marti spre miercuri.
De altfel, si in celelalte judete din Transilvania in care populatia maghiara are o pondere insemnata prezenta la vot a fost sub asteptari.
24 de judete sunt, incepand de marti dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori insemnate cantitativ si vant puternic. Avertizarea transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie va fi valabila pana miercuri seara.
Este cod galben de ninsori si vant in 24 de judete din sudul si estul Transilvaniei, nordul si centrul Moldovei, precum si in zonele de munte pana in aceasta seara la ora 18.00.
Cu cateva zile inainte de Craciun Capitala si mai multe judete vor ramane mai multe ore pe zi fara curent electric.
In unele judete, insa, nu au reusit decat sa atraga atentia jandarmilor, singurii cu care au conversat cat de cat in asteptarea din fata Prefecturii. Cat despre reprezentantii Guvernului in teritoriu, acestia erau lipsa la apel in multe judete, fiind ocupati ba cu una, ba cu alta.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant, burnita si polei, valabile in orele urmatoare in 8 judete.
Ba facem licitatie, ba nu facem, ba semnez atribuiri de lucrari, ba ma supar si nu mai semnez, ba stringem bani pentru sinistratii din alte judete, ba ii tinem pentru sinistratii nostri.
Cod galben de viscol! Atentionare meteo pentru 24 de judete ale tarii
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si vant pentru 10 judete ale tarii.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina la munte, pentru 26 de judete, valabila miercuri intre orele 12.00 si 21.00.
Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod galben de ploi torentiale si vijelii, valabila in sase judete din zona Dobrogei si a Munteniei.
Prapadul lasat in urma de ploi si vijelii in mai multe judete din tara . Apa a intrat in casele oamenilor
Fenomenele meteo extreme au facut prapad in mai multe judete din tara. Furtunile violente au adus inundatii, dar si distrugeri.
google-analytics.com