Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (3.14 secunde)
Investitia totala pentru infiintarea perdelelor forestiere de protectie a terenurilor agricole in cele trei judete, pentru combaterea secetei in urmatorii ani, este de 356 de milioane de lei, dintre care 282,5 milioane de lei in judetul Constanta, 22,7 milioane de lei in judetul Ilfov si 50,8 milioane de lei in judetul Tulcea, conform unei hotarari aprobata de Guvern la sfarsitul lui octombrie.
Unele judete, putine la numar fata de alti ani, au raportat incasari de peste 100% sau chiar 110%, Bihorul avand realizae circa 86-87%, anul fiscal incheindu-se numai pe 31 ianuarie anul acesta.
De mentionat ca Inspectoratul mai are in subordine, pe langa Constanta, inca doua judete, respectiv Tulcea si Braila. In privinta acestor doua judete se pare ca, cel putin la inceputul anului, consumatorii acestor localitati au fost multumiti.
Echipajele noastre conduc transporturile pana la intrarea in judetele vecine, iar de acolo sunt preluate de colegii nostri din acele judete si tot asa pana la destinatie. ... Subliniez ca 99% dintre aceste firme sunt din alte judete", a precizat seful GF Bihor.
Suma creditelor este foarte mare comparativ cu alte judete:
"Nu si-au majorat capitalul social potrivit legii, nu si-au preschimbat certificatele de înregistrare sau, pur si simplu, s-au mutat în alte judete". ... Nu cred ca investitorii straini au plecat în alte judete, ci, pur si simplu, au disparut pe cale naturala.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Topul primelor 10 judete cu cele mai mari salarii medii nete este incheiat de Brasov si Giurgiu, cu remuneratii mai mari de 1 000 de lei. La polul opus se afla doua judete din Ardeal:
Scaderi ale ratei somajului au fost inregistrate in 35 judete, cele mai importante fiind in judetele Constanta, Ialomita ssi Vaslui cu 0,6 puncte procentuale, Covasna cu 0,5 puncte procentuale, iar in trei judete si in Bucuresti rata a fost constanta, comparativ cu luna anterioara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Practic, este vorba despre oameni de afaceri din toate cele patru judete a caror activitate este coordonata prin OTIMMC Galati, respectiv Galati, Vrancea, Braila, Buzau.
La nivelul judetului Galati au fost puse la bataie in saptamana 25 septembrie - 2 octombrie cele mai putine locuri de munca, daca ne uitam la oferta care vine din celelalte judete din tara.
Ambasadorul a spus ca au fost cazuri de investitori cehi care au fost nevoiti sa se orienteze catre vestul tarii, dupa ce initial au avut planuri de a porni afaceri in diverse judete, printre care Caras-Severin, unde exista si o comunitate de circa 4.000 de cehi.
Este însa mic fata de alte judete. Daca la noi sunt depistati maximum 60 de astfel de angajatori pe luna, în alte judete sunt depistati si 100 pe luna“, a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.
Companiile din 30 de judete au disponibilizat de la inceputul lunii octombrie aproape 50.000 de angajati, din cauza crizei economice, iar numarul somerilor din mediul privat a crescut astfel la 150.000 de persoane, a declarat presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu.
Ei iau facturi de la alte societati din alte judete cerand TVA marit. Pentru a elimina orice inconvenienta, DGFP Bihor verifica mult mai atent dosarele privind rambursarea, mai ales in cazurile in care facturile vin din alte judete.
„Prin redistribuire din alte judete, urmeaza sa mai primim 29 de tone de faina si sase tone de zahar de la Bucuresti, plus o cantitate de zahar de la Mehedinti.
Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii. ... In prima faza, cele doua emisiuni vor fi prezentate doar in cele 30 de judete care le-au cumparat.
Cursurile scolare vor fi suspendate, luni, pentru clasele I-VIII si gradinite in Bucuresti si in 11 judete Premierul Emil Boc a anuntat decizia Guvernului de a suspenda cursurile scolare, luni, pentru clasele I-VIII si gradinite, in municipiul Bucuresti si zece judete, iar in judetul Arges cursurile vor fi suspendate in anumite localitati.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
google-analytics.com