Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (3.10 secunde)
inceapa negocierile."Nu am reusit sa depasim primul punct al negocierilor""Suntem unul dintre cele cinci judete care nu au reusit sa depaseasca primul punct al negocierilor.
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta impreuna cu Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si cu Societatea Nationala de Medicina de Familie s-au intalnit ieri pentru a se solidariza cu patronatele din alte judete unde plata serviciilor medicale s-a facut partial.
"Unii lideri actuali ai PSD, de la centru si judete, au comportament de dreapta, dobandind, impreuna cu familiile si prietenii lor - pe cai stiute de ei - averi imense, deruland afaceri dubioase, de regula, pe seama banului public", "decizia profund gresita a conducerii PSD, a actualului lider al partidului, de a se alia la guvernare cu Partidul Democrat-Liberal".
• "Adversarii lui Geoana au fost indepartati de pe lista delegatilor" "In calitate de Presedinte al Consiliului National, am primit numeroase sesizari, dintr-un numar semnificativ de judete, cu privire la nerespectarea prevederilor privind delegarea la Congres a membrilor actuali ai Consiliului National.
Democrat-liberalii, udemeristii si grupul "independentilor" si-au impartit functiile din judete conform blestematului asta de algoritm care da ora exacta in administratie de peste 20 de ani.
Seful executivului le-a spus prefectilor ca au fost afectate de inundatii 37 de judete, cele din Moldova avand cel mai mult de suferit.
Nu a fost uitat nici UDMR, judetul Covasna - desi unul din cele mai mici judete din tara, dar avand Consiliul judetean condus de un membru UDMR - a primit 3500 mii lei, Consiliul Judetean Harghita a primit 2000 mii lei iar Consiliul Judetean Mures 2000 mii lei." a mai declarat senatorul argesean.
In privinta criteriilor de alegere a candidatilor aliantei PSD-ACD, Iliescu a opinat, dand exemplu consiliile judetene, ca in zonele unde exista in acest moment consilieri judeteni PSD sau PNL, acestia trebuie sustinuti de catre toate formatiunile aliantei, iar in celelalte judete trebuie facute "niste consultari sau sondaje" pentru stabilirea candidatului potrivit.
Deocamdata, singurul proiect cunoscut de reorganizare a regiunilor de dezvoltare este cel initiat de UDMR, care prevede aparitia a 16 regiuni, una dintre ele grupand actualele judete Covasna-Harghita-Mures. ... Cele 41 de judete ale Romaniei ofera o multime de posturi administrative retelelor clientelare specifice aparatului de stat.
Traditia Romaniei este organizarea teritoriala pe judete. ... De fapt, varianta initiala cu trecerea la regiuni ar fi presupus schimbarea Legii fundamentale, care prevede expres ca Romania este impartita in judete.
5 au fost desfiintate cele 58 de judete ca si cele 424 plasi si 6.276 de comune rurale si urbane, fiind inlocuite cu 28 de regiuni, compuse, conform datelor oficiale pe care le puteti verifica usor, din 177 de raioane, 148 de orase si 4.052 de comune.
Daca vom schimba forma actuala a judetelor, toate contractele incheiate de acele judete vor fi blocate Daca se va schimba forma actuala a judetelor, toate contractele incheiate de actualele judete vor fi blocate, deoarece UE nu accepta schimbarea in proiecte pe parcursul desfasurarii acestora, a mai afirmat presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta.
Orice ar vrea presedintele, Constitutia zice ca avem o singura Capitala, Bucuresti, ca Romania e organizata administrativ pe comune, orase si judete, iar ca sa schimbi harta administrativa a tarii trebuie sa vrea si poporul.
‘‘Noi, peste tot, in toate judetele, speram ca in 17 iulie sa avem referendum si sa decida oamenii daca vor sa desfiinteze Bistrita-Nasaud sau alte judete. ... Judete exista si in Franta, si in Spania si in Italia, cu denumirile lor, dar nimeni nu le-a desfiintat.
cat mai multe atributii de la judete si cat mai multe atributii de la guvernul central. ... ‘‘Dar trebuie sa faci pe cele opt regiuni actuale trebuie sa faci regiuni cu cat mai multe atributii de la Bucuresti, de la guvernul central, si de la judete.
El a precizat ca USL ia in calcul actuala organizare administrativ-teritoriala - judete, orase, comune - nefiind de acord cu desfiintarea unitatilor administrativ-teritoriale pe criterii politice. "Nu desfiintat judete si nu desfiintat unitati administrativ-teritoriale pe criteriu politic.
Iar opozitia a inceput in judete organizarea de referendumuri pe aceasta tema. Cert este ca, ori de cate ori are loc cate o sedinta cu prefectii si subprefectii, se poarta, in paralel cu discutiile oficiale, tot felul de tratative, despre cum sa fie unite, marite sau ciuntite unele judete.
"Exista multe judete, peste jumatate judete si municipii ale tarii unde victoria USL este categorica, sa vedem proportiile scorului.
"Ideea cu care USL va veni in cadrul procesului de modificare a legii electorale este aceea de a avea o Camera a Deputatilor aleasa proportional si care sa aiba principalele atributii constitutionale legate de buget, sa fie camera decizionala pe majoritatea absoluta a temelor legislative - inclusiv controlul asupra Guvernului - motiuni simple si un Senat, pe care noi asa l-am propus - sigur s-ar putea sa fie o noua incercare gresita -, dar sa incercam sa avem un sistem de reprezentare prin vot majoritar, adica fiecare judet si implicit dupa aceea fiecare regiune, in functie de numarul de judete, sa aiba doi senatori, in asa fel incat Senatul sa fie un tip de camera a autoritatilor, a structurilor administrative locale - fie ca e vorba de regiuni, fie de judete - care sa aiba in plus fata de legislatia care tine de dezvoltarea regionala eventuale atributii intalnite si in alte sisteme legate de politica externa si de politica de aparare.
Stiu si cine sint acestia - marii exploatatori din Insula Mare a Brailei, baroni din mai multe judete, care prin intermediul firmelor lor au luat 60-70 la suta din subventia de griu din aceste judete.
google-analytics.com