Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (8.00 secunde)
Becali s-a referit la europarlamentarii PD-L, Traian Ungureanu si Cristian Preda, ce au afirmat ca nu sunt de acord cu intrarea liderului PNG-CD in PPE.
Comisarul-sef Jane Preda, vesnicul adjunct de la comanda Politiei Municipiului Craiova, este la un pas de numirea in functia de sef al politiei municipale. ... Jane Preda are 52 de ani.
"Intr-una dintre noptile in care, colaborand cu Marin Preda, notam gandurile lui exprimate cu voce tare si din care alegeam ceea ce mi se parea cu adevarat fenomenal, pe marele prozator l-a apucat un naduf, l-a blocat imaginea unui scriitor contemporan care il injura dincolo de marginile esteticului si pe care Morometele ajunsese sa-l si urasca.
El a fost sustinut in argumentatie si de europarlamentarii Cristian Preda si Monica Macovei, adepti ai acestei schimbari.
Ion Iliescu a adaugat ca propunerea europarlamentarului PD-L Cristian Preda de modificare a legii fundamentale in sensul ca seful statului sa poata dizolva cele doua Camere ale legislativului reprezinta "un atac la democratie, la institutiile statului, la Constitutie si la Parlament".
Purtatorul de cuvant al lui Teo Trandafir, europarlamentarul Cristian Preda, a confirmat autenticitarea interviului medicului Ion Uta. "Teo stie ca tatal ei are opinii politice diferite fata de ale ei", a declarat Cristian Preda.
Bogdan Diaconu este de parere ca Sebastian Lazaroiu si Cezar Preda confirma degringolada din PD-L si prabusirea partidului. ... Acest partid isi traieste ultimele zile de glorie, lucru confirmat si de Cezar Preda care a aratat cat de mult plateste formatiunea democrat-liberala pentru toti incompetentii din Guvern.
De la materiale de presa la critici fatise ale porta-vocilor basesciene, precum Udrea, Preda, Macovei sau parlamentari nemultumiti cu notorietate mai redusa, nicio metoda nu a fost precupetita.
De la materiale de presa la critici fatise ale porta-vocilor basesciene, precum Udrea, Preda, Macovei sau parlamentari nemultumiti cu notorietate mai redusa, nicio metoda nu a fost precupetita.
'Presedintele Traian Basescu joaca la doua capete si, prin vocea europarlamentarului Cristian Preda, seful statului pregateste garnitura a doua pentru Palatul Victoria si pentru presedintia PDL, premierul Emil Boc nemaifiind in carti pentru ambele functii, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dupa ce presedintele Romaniei, Traian Basescu, a spus ca daca ar fi fost presedintele Partidului democrat Liberal l-ar fi dat afara din partid pe Preda, acesta afirma pe blogul sau ca nu va renunta la criticile sale. Redam integral textul declaratiei lui Cristian Preda (foto).
Daca s-a luat de Preda, Voinescu si Feldman a facut-o fiindca asta l-a facut sa se simta bine atunci. Maine, el e in stare sa spuna ca a glumit sau poate sustine, savant, ca europarlamentarul Cristian Preda este farul luminat al social-democratiei romanesti.
Si eurodeputatul Cristian Preda lanseaza noi critici la adresa presedintelui PDL. Desi a fost avertizat ca a primit cartonasul galben si ca l-ar putea primi pe cel rosu, europarlamentarul PDL Cristian Preda continua sa-l atace pe premierul Emil Boc.
Din tabara acestora fac parte nume ca Elena Udrea, Cristian Preda, Sever Voinescu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Gheorghe Falca, toti apropiati si promovati mai mult sau mai putin de presedintele Traian Basescu.
Va citez dintr-un interviu oferit de Cristian Preda pentru Academia Catavencu: ... Cristian Preda a spus ce-a considerat de cuviinta. Eu am fost invitat acolo.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, ca unul dintre principiile "de baza" ale PDL este acela potrivit caruia orice coruptie a unui politician este iertata daca respectivul are performanta electoralt, un altul fiind si "dispretul profund pentru idei".
• Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, le-a retezat-o scurt colegilor de partid, pentru gresita lor strategie de comunicare. ... Draga Preda, matale esti om serios, cu experienta si stii bine ca nu repozitionarea paturilor e problema, ci participantii, care trebuie inlocuiti cu neparticipanti.
De remarcat ca aceste reactii au venit din partea aripii din PDL care a fost numita de presa drept cea pro-Traian Basescu, fiind vorba de Monica Macovei, Elena Udrea, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Cristian Preda sau Sulfina Barbu.
Cristian Boureanu despre gruparea Preda-Macovei-Voinescu: ... Au preferat multi colegi, in loc sa explice deschis ce se intampla, si eu le reprosez europarlamentarilor nostri, Monica Macovei, Cristian Preda, si toti ceilalti ca n-au avut curaj sa se duca la Comisia Europeana si sa spuna acolo, domnule, parlamentari romani n-au imunitate.
google-analytics.com