Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro. Teo Trandafir spune ca stie care sunt opiniile politice ale tatalui sau, dar sustine ca acestea sunt diferite de ale sale.
Opinia acestuia, asa cum reiese din raspunsuri, este extrem de critica fata de partidul din care face parte fiica sa.
Purtatorul de cuvant al lui Teo Trandafir, europarlamentarul Cristian Preda, a confirmat autenticitarea interviului medicului Ion Uta. "Teo stie ca tatal ei are opinii politice diferite fata de ale ei", a declarat Cristian Preda. Acesta a adaugat ca nu a fost autorizat sa faca alte comentarii legate de continutul interviului.
"I-am spus un lucru pe care eu nu i l-am spus niciodata pana acum, i-am spus sa ia pastile ca sa reziste, eu care i-am interzis cu desavarsire ca medic sa faca asta pana acum. Este intr-o pozitie cumplita. Imaginati-va cum ar fi sa stai atarnat de un pom inalt, foarte inalt si sa fii sustinut doar de un fir subtire de ata, o ata de papiota. Asa este si Teo acum", spune Ion Uta.
Intrebat daca-l simpatizeaza pe Traian Basescu, acesta a raspuns: "NU cu N mare si cu U si mai mare si Teo stie asta". Nici premierul Emil Boc nu pare a-i fi pe plac: "Basescu si cu Boc sunt frati de cruce. Pentru mine sunt la fel. Sunt NET impotriva lor."
"Domnule, a furat flota. Nu sunt dovezi, dar daca pe mine ma acuza cineva sau daca eram in locul lui Basescu si eram cinstit aduceam dovezi si ma luam de aia care au zis ca am furat. Ba, ala care ai zis ca am furat flota, uite aici dovada, vino sa dau de pamant cu tine, procedam barbateste. Dar el a tot scaldat-o si tot nu ne-a lamurit. Pestele de la cap se impute, iar la noi este si mai grav, pestele nu mai are cap de tot", isi explica doctorul reticenta.
Reporterii i-au amintit ca fiica lui ii apreciaza si pe Traian Basescu si pe fiica acestuia, Elena. Replica n-a intarziat, insa, sa apara: "Ei, a zis si ea asa, nu a zis ca este desteapta gangavita, a zis si ea ca este frumoasa, ma rog, la varsta mea nu ma intereseaza frumusetea ei, ce putea sa zica... Am vorbit cu Teo despre asta. Atat ii trebuia sa spuna ca e si desteapta".
Nici Elena Udrea n-a scapat criticilor "parintesti". "Elena Udrea si turismul romanesc are marele talent sa-l faca si pe acesta praf. Daca partidul asta din care este ea este un mare c***, sa stiti ca Elena Udrea este motul", a spus tatal lui Teo.
In legatura cu contracandidata lui Teo, Liliana Minca, acesta are propria teorie despre "jocul de noroc": "Domnule, cea mai mare hotie este jocul de noroc, 35% castiga si 65% pierd. Hot;ia este clara, nu stiu, nu am dovezi, dar este imposibil sa stai cu borcanul de miere si sa nu te lingi pe degete.