Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (7.09 secunde)
Si vicepresedintele PDL Cezar Preda s-a exprimat impotriva variantei ca guvernul sa fie condus de un premier tehnocrat. Cezar Preda sustine ca "e o pacaleala cu premierul tehnocrat".
Preda (PDL):
E naiv sa credem ca in 2012 Traian Basescu pur si simplu va preda cheile guvernului in mana unui premier USL. ... Va preda totusi in final cheile guvernului uniunii de staga?
Domn’e, vor fi fiind pedelisti gen Cristian Preda, Sever Voinescu, ori Vasile Blaga si Radu Berceanu, oameni de Dreapta, indoctrinati pana-n rarunchi.
Liderii democrat-liberali lasa impresia ca inca se mai gandesc in timp ce vicepresedintele PDL, Valeriu Stoica si europarlamentarul Cristian Preda au spus raspicat ca nu isi doresc astfel de functii.
Craioveanca Mihaela Preda, domiciliata pe strada Caracal, a venit sa-i solicite primarului sa...
Intrebata in legatura cu criticile aduse de europarlamentarul Cristian Preda partidului privind cazul Bian, Elena Udrea a spus ca de regula nu este de acord cu Preda ca face declaratii in afara partidului, dar de data aceasta ii intelege nemultumirea.
Cezar Preda, deputat PDL, saptamana trecuta intr-o conferinta de presa: ... Cezar Preda: "Veneau la noi cu nume. Cand vedeau ca nu tine, dadeau vina pe Traian Basescu.
Boc, criticat de colegi pentru lipsa de reacte din ultimele zile La sedinta de luni, mai multi democrat-liberali, intre care s-au remarcat in special William Branza, Cezar Preda, Valeriu Stoica, Constantin Ostaficiuc si Mihai Stanisoara, l-au asaltat pe Boc cu reprosuri privind proasta gestionare a situatiei.
In paralel, Cezar Preda sare direct la gatul premierului Ungureanu, intr-un interviu dat Mediafax, pe care il acuza ca a difuzat presei stirea privind plecarea nervoasa din sedinta coalitiei: ... Nici Emil Boc nu scapa de furia (usor dezlanata si agramata) a lui Preda:
In plus, Culcer se plaseaza clar in tabara reformistilor Preda, Macovei, Baconschi samd, acuzind PDL ca a ajuns sa puna pumnul in gura intelectualilor. ... Singurii care au iesit la atac impotriva aripii pro-UNPR au fost intelectualii - Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Cristian Preda.
Pastrarea pragului electoral este considerata "o eroare" si de europarlamentarul PDL Cristian Preda: "Daca s-ar mentine un prag la scara nationala, atunci e evident ca s-ar continua practica inventata in 2008, in virtutea careia au primit mandate cei clasati pe 2 sau pe 3.
Pe de alta parte, deputatul PDL Cezar Preda, seful comisiei SRI, spune ca in partid nu s-a discutat pina acum despre o posibila solicitare a sefiei celor doua servicii, in virtutea cutumei prezidentiale:
Toti sunt la fel in PD-L, o apa si-un pamant - Cristian Preda, ca Cezar Preda, Monica Macovei, ca Elena Udrea, Baconshi, ca Pinalti, TRU, ca Falca, fiindca daca nu s-ar fi asemanat, nici nu s-ar fi adunat -, doar taberele si interesele difera.
Cu Videanu, Berceanu, Cezar Preda, Ioan Oltean... ... Grupul Cristian Preda-Macovei-Cotoi a anuntat ca nu mai depune motiune, fiindca sunt compatibili cu Blaga, pe care il atacasera pana acum.
"Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Cezar Preda a si enuntat targul pe care il propune PDL romanilor: ... Consilieri prezidentiali cu ciocul mare, gen Preda, fac jonctiunea intre ofiterii de la Cotroceni si catanele batrane din partid.
In alb s-au imbracat cei mai multi dintre membrii Colegiului Director, in frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.
In alb s-au imbracat cei mai multi dintre membrii Colegiului Director, in frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.
De ce au lansat Lazaroiu si Preda scenariul "guvern fara Ponta" Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sau vicepresedintele PDL Sulfina Barbu au opinat ca nu este exclusa posibilitatea ca presedintele Romaniei sa numeasca un premier de dreapta.
google-analytics.com