Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (3.14 secunde)
Cati bani au primit de la miliardarul american George Soros oengistii invitati de Klaus Iohannis la Cotroceni / activenews.ro Ii vedeti in fiecare zi de 4 iulie pe peluza Ambasadei SUA, stand la coada, sa faca poze, si servind barbeque. ... Cu totii ne dorim sa dispara coruptia.
Potrivit acestuia, multe dintre agentiile care apeleaza la acest mod de reclama se feresc insa sa publice poze si adrese complete ale imobilelor ofertate pentru ca in Romania nu s-a impamantenit ideea de exclusivitate.
In alta ordine de idei, tot reprezentantii Inspectoratului Teritorial au precizat ca ajutoarele date de Guvern sinistratilor pentru reconstructia caselor afectate de inundatii l-au tentat si pe un primar din Tulcea, care si-a inscris casa pe lista locuintelor inundate, cu toate ca aceasta nu avea nimic.
"Permisele de pescuit comercial, pentru zona judetului Dolj, sunt emise si eliberate de CNAFP, prin filiala Mehedinti, in conformitate cu art.
Cu toate ca administratorii firmei muresene au contestat in instanta amenda, cerand ca aceasta sa fie redusa, Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat ca amenda sa ramana la valoare stabilita de Consiliul Concurentei, si anume 52 de miliarde de lei vechi.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. ... Situat in centru, intr-o zona in care concurenta este evidenta, laboratorul a reusit sa se impuna ca un concurent puternic pentru laboratoarele cu experienta.
copie dupa buletin si pasaport (valabile minimum sase luni), copie dupa permisul de conducere (daca e cazul), cazier juridic, certificat de sanatate care sa ateste ca solicitantul e clinic sanatos, copii legalizate ale certificatelor de calificare si ale cartii de munca, doua poze tip pasaport, declaratie notariala din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie notariala din care sa rezulte numarul copiilor aflati in intretinere si numele persoanei care ii va avea in grija pe durata desfasurarii contractului.
De cate ori nu i s-a intamplat unui sofer constantean sa astepte minute in sir un operator disponibil, pentru a-i alimenta autoturismul cu combustibil ?! ... - este sa-i lase pe clienti sa-si faca singuri de cap cu pompa de alimentare, ei nemaiobosindu-se sa-si lase cafelutele.
Aveti doua joburi si nu le faceti fata, sunteti în permanenta în criza de timp, asteptati cu nerabdare concediul, v-ati trezit cu fata la cearceaf sau, pur si simplu, aveti o zi foarte proasta?
Cei care doresc sa fie angajati ca sofer de camion trebuie sa aiba experienta de minim 3 ani ca sofer de camion si distribuitor de alimente sau alte produse si permis de conducere a vehiculelor cu o capacitate de maxim 7.500 kg.
Ficusului 40 colt cu Bd. ... Ei vor fi intampinati de "albinuta" targului, cu care vor putea face poze si vor beneficia de pliculete cu miere oferite gratuit.
Intru si intreb la bar de patron cand ma trezesc ca imi strange mana un tip de 25 de ani, tuns scurt, cu o camasa roz. Pe cartea lui de vizita scrie "Daniel Constantinescu, manager" pe fundalul unei poze cu Lipscaniul interbelic.
"Marius Tuca a avut si ideea cu prima pagina alcatuita din imaginile surprinse in Piata, acum doua zile si cea cu mesajele manifestantilor. ... Fara poze, fara alte interventii. ... Sambata, Jurnalul National scoate o editie speciala, cu o rememorare a acestor zile de foc".
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Desi au trecut 10 ani de atunci, 'Bebelusa' Roxana nu a uitat ca seful ei de la 'Cronica Carcotasilor' a dat-o afara din cauza pozelor deocheate aparute in presa Roxana Girnita a trecut printr-o perioada grea in urma cu 10 ani, cand a fost victima unei razbunari de zile mari.
Intr-o atmosfera boema, cu flori albe de matthiola si crengi de eucalipt, poze alb-negru cu vedetele anilor '70, ce pareau proaspat intinse pe sarma la uscat, invitatii au parut desprinsi dintr-o prezentare de moda.
Cristina Sauciuc, PR la Storia, participa cu un stand in acest week-end la targul imobiliar tiMOn, ce se desfasoara intr-un cort special amenajat la Arena Nationala. ... Lucram cu peste 100.000 de agentii din toata tara.
Faimoasa cupa este in permanenta pazita de mai multi angajati ai firmei de paza BGS si de alti doi oameni delegati pentru a o supraveghea.Cei interesati se pot apropia de trofeu pentru a face poze langa acesta,fiind destul de greu sa reusesti acest lucru in alte circumstante.
Superinterviu cu Sandra Izbasa: ... Se alege cu un Samsung Galaxy S3. ... - E un sport de suflet si vorbesc intotdeauna cu placere, de cand am aterizat la Bucuresti, pana azi si asa va fi si peste o luna.
Piti mizeaza pe tineri, Mutu si Marica pe banca Desi inclina sa joace din start cu Stancu in avanposturi, Piturca nu e hotarit pentru ca virful lui Orduspor n-a convins la antrenamentul decisiv de ieri. ... Selectionerul s-a decis, il prefera pe brasovean, cu experienta superioara in meciurile cu miza.
google-analytics.com