Cautare

1069 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.96 secunde)
Astfel, in varianta propusa de Vasile Blaga, trei posturi ar fi alocate Moldovei, trei regiunii Oltenia-Muntenia, unul Capitalei si un altul Ardealului. ... "Eu imi imaginam ca nu sunt foarte multe candidaturi pentru cele noua posturi, dar acum au aparut date noi", a explicat Udrea.
Secretarul de stat din cadrul MAI Paul Dobre a anuntat ca Executivul va emite o hotarire privind infiintarea unor posturi de inspectori guvernamentali. Dupa aparitia actului normativ respectiv va fi organizat un concurs national pentru ocuparea acestor posturi.
In linii mari, configuratia conducerii PLD este deja stabilita, astfel ca dubiile persista doar in cazul catorva posturi de vicepresedinti. ... La aceste posturi se adauga unul de secretar general, care va coordona activitatea a opt secretari regionali.
Milut a precizat ca PN¥CD nu a negociat cu PNL obtinerea unor posturi de conducere in institutiile deconcentrate, dar ca formatiunea sa este dispusa sa sprijine Guvernul. "Nu s-a pus in discutie obtinerea unor functii sau posturi de conducere.
In privinta filialei constantene a PRM, Gelil Eserghep este de parere ca, de vreme ce la alegerile trecute au fost obtinute trei posturi de consilieri judeteni si trei posturi de consilieri locali municipali, pentru 2008 este de la sine inteleasa "o minima dublare a numarului de alesi locali municipali si judeteni".
La noi se doreste ca acest serviciu sa se realizeze prin cresterea numarului de personal, ceea ce mie nu mi se pare un lucru corect pentru ca mai sunt posturi vacante in Consiliul Judetului si printr-o redistribuire si o reorganizare a acestor posturi se poate realiza acest serviciu care ar trebui sa fie din specialisti in domeniul transporturilor", a spus Marcela Sighinas.
In urma alegerilor din 1 iunie, social-democratii au castigat 661 posturi de primar, obtinand 38,72% din sufragii.
Din spusele reprezentantilor Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, numarul total de posturi in sectorul bugetar a crescut cu 16 % in perioada 2005-2008.
"Ei spun ca nu a fost semnat nici un protocol, dar si anexele sunt semnate pentru impartirea celor 40 de posturi de la deconcentrate.
In prezent, in sistemul judiciar sunt vacante 385 posturi de executie si de conducere de judecator si 455 posturi de executie si de conducere de procuror", precizeaza CSM.
Aceasta s-a declarat sustinatoare a mecanismului de promovare a femeilor in viata publica, prin cresterea numarului de femei care fac politica si numirea mai multor reprezentante ale sexului frumos in posturi de decizie.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Aceasta restructurare va duce la eliberarea a 9.200 de posturi, echivaland cu o economie de aproximativ 50 de milioane de euro la fondul de salarii.
Presedintele comisiei de ancheta a declarat ca in motivarea venita de la MT se precizeaza clar ca cele patru posturi de consilier juridic ale institutiei sunt vacante.
Ministru, secretari de stat, subprefecti, posturi insemnate in deconcentrate, functii de conducere in PD-L si in Parlament, plus promisiuni de finantari pentru propriile colegii uninominale.
El a subliniat ca principalele probleme identificate vizeaza nerespectarea procentului de 12% functii publice de conducere din totalul de functii publice, depasirea numarului maxim de posturi stabilit prin OUG nr. 63/2010 si existenta unor posturi ca avand prerogative de putere politica.
Operele lui Brancusi, scoase la inaintare Neavand alte solutii pentru a salva cele 230 de locuri de munca de la Politia Comunitara, primaria a transmis recent Agentiei Nationale a Functionarilor Publici o adresa prin care solicita marirea organigramei viitoarei politii locale de la 96 de posturi, cate sunt in prezent, la 150.
Baluta, si consilierii locali se afla in conflict inca din luna august, de cand a fost pusa in discutie si supusa aprobarii consiliului local organigrama cu numarul de posturi ramase in urma restructurarilor.
PC detine azi 1 senator (Dan Voiculescu), 3 deputati (Sergiu Andon, Bogdan Ciuca si Florea Damian) plus trei posturi TV:
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
google-analytics.com