Cautare

399 de rezultate pentru "portul" (9.01 secunde)
Ministrul sustine ca a adunat informatii despre performantele conducerii APC, pe langa rapoartele de activitate, si de la oamenii si firmele a caror activitate este legata de Portul Constanta.
Liberalul crede ca portul vechi este depasit, motiv pentru care nu mai are nici un rost ca APC sa continue sa-l administreze.
Acesta a stat, ca de obicei, la apartamentul sau din Navodari, iar in cursul zilei de sambata s-a deplasat, alaturi de ministrul liberal al Apararii, Teodor Melescanu, in Portul Constanta, in dana militara.
In privinta investitiilor, Iorgus a facut referire la portul turistic, la cordonul Saturn-Venus, care va "inghiti" suma de 4 milioane de euro de la bugetul local si din finantari europene.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Locuitorii din Murfatlar vor beneficia de locuri de casa, de o administratie care sa gestioneze corespunzator problemele, iar noi, cei de la Valu lui Traian, de portul de la Murfatlar.
Primul se va axa in principal pe cladirile existente, adica restaurarea si renovarea fatadelor caselor, reabilitarea trotuarelor, zone pietonale, portul turistic etc.
Se stie ca Portul Constanta este cel mai mare port la Marea Neagra, Dunarea este cel mai mare fluviu din Europa, iar Canalul Dunare-Marea Neagra este cel mai mare canal pe ape interioare din lume".
Mediul este o alta componenta importanta care ne intereseaza si, de asemenea, transportul in portul Constanta", a precizat Constantinescu, indicand astfel rasplata pe care o doreste PSD Constanta pentru succesul din alegeri.
in schimbul unor sume de bani mai mici decat cele practicate in portul Tomis sau Ana Yacht Eforie. Tot in ultima sedinta a Consiliului Local a fost aprobata interzicerea cortegiilor funerare in oras si statiuni, interzicerea masinilor si ATV-urilor pe falezele statiunilor, dar si a cainilor nesupravegheati in oras.
Ba mai mult, se pare ca militarii rusi ar fi incarcat in camioane containere si echipamente gasite in portul si aeroportul din Poti.
"Nu este adevarat, retragerea rusa nu s-a incheiat", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Sota Utiasvili, adaugand ca trupele ruse se afla in continuare in orase georgiene, mai ales in portul Poti si in Senaki.
Mai multi localnici le-au aratat vineri corespondentilor Reuters cratere adanci de-a lungul conductei care face legatura intre capitala azera Baku si portul georgian la Marea Neagra Supsa.
Acestea sunt dorintele cele mai mari ale conservatorului Constantin Graur pentru acest mandat, fara a da insa uitarii deziderate mai vechi privind imbunatatirea zonelor de agrement din judet, unde sa poti "evada" la sfarsit de saptamana, dar si dorinta arzatoare a consilierului de a-i putea ajuta pe galateni sa fie mandri ca vasele de croaziera opresc si in portul Galati iar turistii au posibilitatea sa isi aduca aminte de acesta.
El sustine ca in legea care prevede transferul a 20 % din actiunile la Portul Constanta catre Consiliul Local Municipal se precizeaza pasii care trebuie facuti pana la data de 30 noiembrie, printre care se afla si incheierea respectivului protocol.
Pe de alta parte, Ministerul Transporturilor ar putea pierde controlul si a cinci companii unde este actionar majoritar, Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta, care are in subordine Portul maritim si fluvial Constanta, Administratia Canalelor Navigabile Constanta, care are la randul sau are in subordine Canalul Dunare - Marea Neagra, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati, Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati si Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu.
Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta (Kronospan detine un terminal pentru produse lemnoase in Portul Constanta Sud Agigea).
Seful statului a mai amintit de faptul ca Romania reprezinta, la ora actuala, o tara importanta in domeniul navigatiei, care construieste nave de lupta pentru NATO si care detine unul dintre cele mai mari porturi din Europa-Portul Constanta.
Alaturi de ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, secretarul de stat Razvan Murgeanu si gazda Mircea Banias, s-a aflat si secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Marin Anton, care a enumerat proiectele importante care se deruleaza in Portul Constanta.
Este vorba, de fapt, despre soseaua de coasta care va face legatura intre Portul Tomis si statiunea Mamaia. "Soseaua este primul lucru pe care vrem sa-l finantam in cadrul celor 91 de milioane de euro care vin pentru zona metropolitana Constanta.
google-analytics.com