Cautare

399 de rezultate pentru "portul" (3.40 secunde)
Aparent, fiecare a optat in scris pentru structura de politie in care doreste sa-si desfasoare activitatea, majoritatea optand pentru Directia care isi va desfasura activitatea exclusiv in Portul Constanta.
Timosenko a exprimat dorinta tarii sale de a diversifica sursele de aprovizionare cu petrol si gaz, propunand Libiei construirea unei rafinarii de petrol cu o capacitate de zece milioane de tone pe an in portul Odessa.
Consilierii locali din Eforie s-au intrunit, ieri, in sedinta ordinara, unul din punctele aflate pe ordinea de zi vizand aprobarea proiectului de modernizare a marinei Belona.
Portul turistic Ostrov se afla situat pe amplasamentul unui port vechi, unde a existat un punct de acostare si o rampa, care in trecut erau utilizate pentru traficul de cereale.
Aici este portul, marea, afluxul estival de turisti, Constanta este foarte grea, nu poti sa o inveti intr-o singura zi.
Dupa ce a facut o plimbare prin cartierul Kilometrul 4-5, Principele Radu a poposit la cafeneaua OnPlonge, din Portul Tomis.
00 din portul militar Mangalia pentru a participa, in perioada 4 - 27 august a. c. , la activarea Grupului de Cooperare Navala BLACKSEAFOR.
ne-am luminat ca este angajat al unei firme din Portul Constanta, pe post de electrician, in plus - presedintele PSD Cumpana.
Cinci vapoare sosite din Thailanda au fost ancorate in portul Constanta. Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.
Dupa sedinta de la Prefectura, membrii comisiei s-au intalnit cu structuri ale Jandarmeriei la poligonul de la Cumpana, iar in cursul zilei de azi membrii comisiei vor vizita o unitate de nave a Flotei Maritime Militare, Portul Constanta, Sistemul SCOMAR de la Politie de Frontiera si Academia Navala.
Afirmatia este valabila si in cazul SC Shark SRL, cu incinta in Portul Constanta, actionarii societatii fiind Gheorghe Oancea, presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti si Gabriel Lucian Balan.
Presedintele ales al organizatiei municipale Maria Stavrositu a acuzat ca in tabara lui Banias au fost adusi oameni ai lui partenerului de afaceri ai senatorului din Portul Constanta.
Cu Nuti pe genunchi, cu casa din Mihaileanu, cu incendiul din portul Rouen, cu buful cu supraelastic sau cu dosarul Flota de gat?
Tariceanu e profesor universitar la Constructii, Basescu a intrat la Marina doar datorita interventiei unui ofiter de Securitate si pentru care a devenit informator. Altfel, isi gasea diverse ocupatii prin portul Constanta.
Mircea Banias este cercetat de DNA intr-un dosar privind afaceri ilegale in Portul Constanta. De asemenea, tot azi senatorul Iulian Urban a demisonat din PDL.
gestul cu Serbia si declaratiile vadimiste cu Portul Rotterdam nu fac decat sa confirme aceasta impresie. Sunt convins ca participarea la acest Consiliu European a premierului Ungureanu in locul lui Basescu ar fi ajutat foarte mult.
Or, portul de arma letala se confera strict magistratilor, procurorilor, si politistilor care dezvolta misiuni ce pot pune viata si integritatea sa in pericol.
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
Nu ne referim doar la colaborarea cu Securitatea ori la evenimente nici pina azi elucidate precum incendiul din portul Anvers, sau la originea sa etnica, tatarasca dupa Adrian Severin, evreiasca dupa alte surse.
- Suparat ca nu i s-au mai dat actiunile promise la Portul Constanta, Mazare e de parere ca Ponta ar trebui sa-si dea demisia de la conducerea PSD.
google-analytics.com