Ion Vladoi, candidatul PNL la functia de primar al orasului Murfatlar, si-a prezentat, in urma cu cateva zile echipa pe care partidul o propune pentru Consiliul Local. Totodata, Ion Vladoi a invitat cetatenii la o dezbatere pe tema programului administratiei locale 2008-2012. Oamenii au fost invitati sa-si exprime punctele de vedere, dar sa si cunoasca proiectele pe care liberalul doreste sa le promoveze pentru orasul Murfatlar.

Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar. De altfel, Marian Samoila, care este profesor de istorie, este propunerea PNL pentru postul de viceprimar, in cazul in care PNL va reusi sa stranga majoritatea in consiliu pentru ca acesta sa fie votat si promovat in aceasta functie.

Proiectele lui Vladoi

Dintre proiectele liberalului Ion Vladoi, de mentionat programul de introducere a gazelor in oras, printr-un inteligent parteneriat public-privat, realizat cu alte localitati invecinate, cu agentii economici si cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta. O alta preocupare a liberalului este reabilitarea termica a blocurilor: izolatii exterioare, acoperisuri, usi, geamuri, PVC. De asemenea, in programul candidatului PNL pentru Primaria Murfatlar se inscrie si reteaua de canalizare. Potrivit lui Ion Vladoi, "30%-40% din oras nu are canalizare, de aceea trebuie sa o realizam". La fel precizeaza Vladoi, trebuie acordata o atentie deosebita si reabilitarii sistemului cu apa in Siminoc, acolo unde, spune liberalul, "oamenii nu au apa decat cateva zile din saptamana, intrucat tevile sunt vechi de 50-60 de ani, ruginite". Printre alte puncte de pe agenda lui Ion Vladoi, de mentionat si intentia de a amenaja o piata functionala, la soseaua principala, precum si o cantina sociala.