Cautare

399 de rezultate pentru "portul" (2.95 secunde)
Cred ca am vorbit despre portul romanesc din zona, contrastul alb-negru splendid al costumelor de Vaideeni, intalnindu-ne la Bruxelles. Si pe Dancu cred ca l-am intalnit o data, de doua ori.
Aeroportul Otopeni si Portul Constanta trebuie dezvoltate. Dragnea a continuat sustinand ca agricultura e un mare as in maneca noastra.
Industria alimentara, transportul naval (prin Portul Comercial), statiunile turistice Saturn,Venus, Jupiter, Neptun-Olimp completeaza imaginea unui oras cu o economie dezvoltata, ceea ce explica rata scazuta a somajului care se inregistreaza la nivelul municipiului Mangalia (3% in timpul verii, 6,8% in extrasezon).
De pilda, anul trecut au fost numai sase curse care au transportat turisti straini in portul Tulcea, iar in acest an organizatorii de excursii in zona au marit numarul curselor la 100.
In plus, operarea barjelor prin incarcarea de ciment in portul Medgidia (amplasat pe canalul Dunare-Marea Neagra) de catre un utilaj al societatii Lafarge este total necorespunzatoare, aspect ce genereaza la randul sau o poluare si mai accentuata cu praf a orasului Medgidia.
Intr-un veritabil malaxor al crimei organizate, interesele lui Comanescu s-au intrepatruns cu cele ale societatii M&D SEA FARERS, specializata in livrarea de combustibili in Portul Constanta si nu numai.
Constructia oleoductului care va lega Portul Constanta de localitatea Trieste (Italia) ar putea incepe, cel mai devreme, in 2007, a declarat ieri Eugen Tapu Nazare, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Ion Panciu, fost sef de tura in cadrul firmei Cobra Security, ne-a dezvaluit o parte din ilegalitatile savarsite de conducerea firmei sub acoperirea titulaturii de "security”, povestind cum aceasta firma de paza si protectie isi face de cap in Portul Constanta, marfa confiscata de la hoti nefiind restituita, ci valorificata pe piata neagra.
Autoritatile vamale au confiscat de peste trei ori mai multe marfuri contrafacute, subevaluate si de contrabanda fata de media realizata anul trecut, cele mai multe capturi inregistrandu-se in Portul Constanta, caracterizat in trecut de o acuta ineficienta, a afirmat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu in cadrul unei intalniri cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle.
Conducta, cu o lungime totala de 1.360 de kilometri, va porni din Portul Constanta si va trece prin Serbia si Muntenegru, inainte de a ajunge in Croatia.
De asemenea, Rompetrol Logistics executa operatii de incarcare - descarcare titei si produse petroliere in Portul Midia. In anul 2004, compania mentionata a inregistrat o cifra de afaceri de 34 de milioane de USD.
70.000 USD, care va fi sustinut financiar de Grupul Rompetrol, implica prelevarea de probe din apa marii si din aer, in zonele taberei de copii la Navodari, Radio Vacanta si Portul Tomis.
In acest sens, astazi, 16 iulie a.c., incepand cu orele 20.30, in Portul Tomis Constanta, turneul „Povestea trebuie spusa” continua traditia concertelor oferite de Romtelecom in fiecare vara.
Orice amenintare terorista ridica imediat cotatiile Ultima apreciere semnificativa a cotatiilor internationale ale titeiului (cu peste doi dolari/baril) a avut loc la finele saptamanii trecute dupa ce doua rachete au fost trase in directia unor vase americane in portul iordanian Aqaba.
Spre exemplu, in Portul Constanta sunt zilnic sase-sapte retineri de acest gen“, ne-a mai explicat Turcu. La polul opus acestor magazine se afla angrourile Europa si Flora, supranumite si „raiul contrafacerilor“.
Spre exemplu armatorul unui petrolier cu capacitate de transport de un milion tdw care va incarca titei din portul rusesc Novorosiisk nu va inregistra nava in Panama pentru ca va plati o taxa portuara de 250.000 dolari.
Potrivit comunicatului, cele patru proiecte, care vor fi evaluate din punct de vedere tehnic, economic si financiar, vizeaza Centrul Regional de Referinta pentru Urgente Critice (SMURD) Targu Mures, Portul Turistic "Marina" din Tulcea, Muzeul secolului 21 pentru turistii din Constanta si reabilitarea sitului Histria.
Cu acest prilej, oamenii de afaceri israelieni s-au aratat deosebit de interesati de facilitatile oferite de Portul Constanta pe care l-au vizitat tot ieri, ca punct de tranzit al marfurilor evreiesti destinate atat Romaniei, cat si celorlalte piete din Europa Centrala si de Est, ei avand ocazia sa puna intrebari reprezentatilor DRV asupra regimului vamal care functioneaza in tara noastra.
Potrivit ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre, Portul Constanta va juca un rol cheie in ceea ce priveste acest proiect, pentru ca se afla la intersectia a doua coridoare de transport rutier si feroviar.
El a reamintit ca numai anul trecut in Portul Constanta au fost confiscati 1.000 de metri cubi de cherestea pentru ca nu aveau formele legale.
google-analytics.com