Cautare

4094 de rezultate pentru "popescu mariana" (8.70 secunde)
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Pe buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 3 sunt inscrisi, in ordine, Robert Sorin Negoita (USL), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Iulian Popescu (UNPR) si Liviu Negoita (PDL).
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Mariana Andrade Costa, una dintre cele cele mai cunoscute voleibaliste din Brazilia, a renuntat la haine pentru un pictorial exceptional in Playboy. La doar 25 de ani, Mariana Andrade Costa se bucura de o cariera de succes si de un pictorial incitant in revista iepurasului cu papion.
Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
" Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, care este si vicepresedinte al Asociatiei Comunelor din Romania a cerut sprijinul senatorilor USL aflati la dezbatere pentru rezolvarea problemei incompatibilitatii primarilor, care au facut parte din Adunarea Generala a Actionarilor la Compania regionala de Apa si Canal SC RAJA SA.
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju (foto), afirma ca terenul de peste 1700 de metri patrati pe care-l va "ceda" statului pentru realizarea variantei de ocolire a municipiului Constanta reprezinta o mostenire in baza Legii 18/1991.
166 lei, reprezentand un venit de aproximativ sase ori mai mare decat salariul primarului Mariana Gaju (foto). ... Imediat dupa discutia noastra cu edilul Mariana Gaju, desi aceasta promitea ca erorile de pe site vor fi remediate in 10 zile, in privinta viceprimarului situatia a fost reglementata in cateva ore.
Mai mult decat atat, fostul ministru al muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca masura pe care guvernul a anuntat-o contravine legislatiei in vigoare.
Vicepresedintele PNL, Mariana Campeanu, este de parere ca premierul Emil Boc ar fi trebuit sa o demita pe Elena Udrea din functia de ministru al Turismului, dupa ce aceasta a declarat ca nu va participa la audierile comisiei parlamentare de ancheta.
Mai mult decat atat, fostul ministru al muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca masura pe care guvernul a anuntat-o contravine legislatiei in vigoare.
Pentru a sustine aceasta idee, liderul sindicatului “Dunarea ELNAV”, Mariana Ionescu, ne-a declarat ca nu a fost consultata, desi in Contractul Colectiv de Munca si in Codul Muncii se arata ca, atunci cind se vorbeste despre concedierea colectiva, conducerea trebuie sa ia in calcul si pozitia sindicatelor.
Mariana Dinu, asociata unica si patroana a firmei TIMA TRADE din Craiova, care a investit într-o astfel de afacere, spune ca pretul la care achizitioneaza ciocolata pentru cascada este de 90 de lei, însa tariful pentru un eveniment acopera toate costurile ciocolatei, fructelor glasate si personalului de servire, si îi aduce si profit.
google-analytics.com