Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara.
Mariana Panu a fost profesoara de chimie, iar acum e pensionara si, ca sa-si ocupe timpul liber s-a apucat de aceasta afacere frumoasa: importa saluri, esarfe si sepci din Polonia.
"Am adus la targul de la Sala Dalles esarfe de barbati si de femei, fulare, palarii, sepci, berete, bascute si palarii! Esarfele sunt din casmir cu matase, din lana si vascoza. Tot ce avem noi se leaga intre ele: daca vii sa-ti iei o palarie iti cumperi si altceva, un alt obiect la care sa asortezi palaria, asa ca eu le ofer clientilor mei consiliere. Le spun si cum sa-si aranjeze esarfele. M-am documentat pe Internet si am gasit zeci de metode de aranjare a esarfelor", ne-a spus Mariana Panu.
La standul celor doi soti de la Sala Dalles puteti achizitiona: esarfe circulare - la 120 RON, esarfe din vascoza - la 15 RON, saluri din casmir si matase - la 30 RON, din matase din acril - la 30 RON", a adaugat Mariana Panu.
Gasiti de asemenea, tot aici, si fulare tubulare - la 20 RON sau esarfe circulare - la 20 RON, sepci raiate - la 20 RON (cu o forma patratoaase, captusite cu polar si o marime universala (negre, maro, kaki), sepci din piele cu blana in interior, cu protectia la urechi si la ceafa - la 30 RON.
"Toate produsele sunt aduse din Polonia! Avem o varietate de culoare, de modele: de la basca din lana cu floricele atasate pana la berete din angora si fibra calduroasa, la 20 RON", mai spune Mariana Panu, care de cativa ani participa la targuri impreuna cu sotul ei.