cancan.ro: Cum arata soacra lui Adi Mutu! Mariana pozeaza ca o pustoaica de 16 ani, cu sanii la vedere!
Adrian Mutu se mandreste deja cu noua lui cucerire. Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi. Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei.
Adrian Mutu a reusit sa iasa din nou in evidenta. Nu din punct de vedere profesional, Briliantul fiind intr-o pauza mai lunga cu fotbalul, ci cu o noua cucerire. Este vorba de logodnica fostului coleg de la nationala Laszlo Sepsi, Sandra Bachici, o frumoasa banateanca alaturi de care a fost fotografiat zilele trecute. De altfel, cei doi au recunoscut ca sunt impreuna, iar informatiile despre iubita atacantului au scos la lumina elemente foarte interesante.
Astfel, CANCAN.ro a aflat ca tatal frumoasei brunete este un cunoscut traficant de droguri din Timisoara. Numele lui Miodrag Bachici apare intr-un dosar de la Crima Organizata, in urma caruia a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Daca despre tatal fetei nu se pot spune foarte multe lucruri de bine, mama acesteia are cu ce se lauda. In primul rand cu un corp perfect! Chiar daca a trecut de multa vreme de prima tinerete, Mariana Bachici arata senzational, nu are pic de celulita, iar dotarile ar lasa cu gura cascata orice barbat.

Doamna Mariana era o obisnuita a petrecerilor de la Ibiza

CANCAN.ro a aflat ca Sandra are cui sa-i semene, atat fizic, cat si din punct de vedere al caracterului. Astfel, apropiatii familiei Bachici spun ca in trecut, doamna Mariana era obisnuita a petrecerilor de la Ibiza.Sandra a avut in Mariana un exemplu si a incercat sa o copieze mereu.
- Ea nu isi arata varsta, se distreaza si traieste ca o adolescenta. Este pasionata de calatorii si nu ezista sa-si scoata in evidenta calitatile fizice, a povestit, pentru CANCAN.ro, un apropiat al familiei Bachici.
Din cate se pare, Sandra este foarte apropiata de mama sa, iar cele doua au o relatie extrem de apropiata.
In acest context este clar ca fosta Miss Romania s-a consultat cu doamna Mariana atunci cand a luat decizia de a-l parasi pe Sepsi si a se arunca in bratele lui Adrian Mutu.