Cautare

4092 de rezultate pentru "popescu mariana" (2.94 secunde)
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... La capitolul realizari, Mariana Gaju se lauda cu doua proiecte importante:
000 de cetateni din Cernavoda, depuneau o solicitare de declansare a procedurii de referendum pentru schimbarea primarului Mariana Mircea. ... Tot atunci, primarul orasului Cernavoda, Mariana Mircea, afirma: ... In cursul zilei de azi, el urmeaza sa ajunga si pe masa primarului Mariana Mircea.
Mariana Campeanu si-a depus demisia din functia de ministru al Muncii, dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Eu si Bellu suntem in discutii cu federatia si cu ministerul pentru a stabili noi coordonate privind colaborarea pe viitor", a declarat Mariana Bitang pentru GSP.
Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata. ... Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca.
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. ... In general, produsele pe care le folosim la zacusca sunt luate o parte de la noi din gradina, iar o alta parte din zona Topoloveniului, ne-a spus Mariana Gancila.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
Gica Hagi va ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar Gica Popescu omul fara de care succesele Generatiei de Aur nu ar fi fost posibile.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. Popescu. ... Popescu urca pe o spira superioara a evolutiei sale. ... Popescu, un poet tanar si apreciat, cel putin la noi in tara.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
google-analytics.com