Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (8.78 secunde)
Si hai sa dezgropam saracul mort, sa vedem daca este intr-o alta pozitie decat cea in care a fost inmormantat, ca deh, romanul crede in strigoi tot la fel cum scuipa in san si face trei pasi inapoi cand ii trece pisica neagra prin fata.
Pentru ca pina nu aflam ce e cu grupurile astea de interese, eu le tratez ca pe niste fantome, un fel de aratat pisica, asta se intimpla de fapt, politicienii isi trimit mesaje de amenintare prin intermediul mass-media.
La randul lui, Blaga paseaza pisica in gradina Sulfinei, inca ministru al Mediului, lantul slabiciunilor incheindu-se la fostul director al Apelor Romane, Aurel Pana, cazut la datorie, sarmanul.
Restul, adica luptele politice in care sintagma "ba pe-a ma-tii" a ajuns un soi de argument in orice disputa, ramane doar un mod de arunca pisica moarta in curtea altuia.
Deocamdata, cei vizati arunca frenetic pisica peste gard, la vecin. Se pare ca nimeni nu avea raspunderi in monitorizarea "marelui terorist international".
Mai mult, ele arunca pisica moarta dintr-o ograda in alta, umplandu-se astfel de penibil si starnind mania presedintelui tarii. Asa ca sintagma "intra cine vrea, scapa cine poate" nu-si are aplicare in Romania, tara unde scapa cine vrea si cand vrea!
Si voi scrie ori de cite ori un accident atit de grav lasa in urma familii nenorocite, iar autoritatile arunca pisica de la una la alta.
Au fost destul de penibili, mai ales ca incearca sa arunce pisica in alte curti, refuzand sa vada realitatea din propria curte.
Parca se jucau soriceii cu pisica, asta pentru ca Stiinta, din cauza accidentarilor, nu a putut alinia cel mai bun unsprezece.
Intensitatea maxima a acestui circ politic va fi atinsa in aceste zile, cind politicienii va trebui sa rupa pisica si sa ia o decizie clara.
Joaca asta de-a soarecele si pisica in politica este, pentru mine, a nu stiu cata oara plictisitor. Bun, pe de o parte, avem ce scrie - am mai zis-o.
Mai mult, vedem din nou ca gogorita privind coruptia la romani nu a fost decat o farsa occidentala, care a avut si are rolul "pisica" pentru soriceii de la Bucuresti.
Si acum am o pisica in apartament, pe care o iubesc pentru cit este de dragastoasa si intelegatoare. M-am revoltat de cite ori am vazut animale maltratate pentru ca nu am inteles niciodata violenta.
Dincolo de acuze, dincolo de argumente, departe de tot circul pus in scena, "pisica trebuie rupta" pentru ca avem probleme.
Intre timp a aruncat pisica in terenul lui Tariceanu. Premierul trebuie zilele astea sa mearga in Parlament cu o noua formula de guvern.
A aruncat pisica in curtea parlamentului, sa se descurce cum o sti. Chestia pare serioasa si risca sa ameninte fotoliile capitonate ale parlamentarilor pe care stau bine mersi.
Sau sa aruncam pisica in ograda partidelor care nu au fost in stare sa ne propuna alti candidati pentru presedintie, ori sa blamam conjunctura?
Cum, in acest moment, nicio majoritate parlamentara nu se poate forma fara PSD, pisica este aruncata deja in ograda lui Geoana, care trebuie sa intre la guvernare.
Nu e o "vladica", ci doar se pricepe de minune la a pasa pisica in curtea altora si, ceea ce este cel mai jenant, o paseaza in general asupra subordonatilor sai, carora le pune in circa posibilitatea rezolvarii tuturor tarelor din Sanatate pe care el, bietul om, nu poate sa le analizeze si sa comenteze cu presa.
Este un joc de-a soarecele si pisica, in care liberalii sunt tot mai singuri. O eventuala infirmare a zvonurilor din aceste zile le va intari insa capitalul electoral.
google-analytics.com