Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (3.68 secunde)
Cu adevarat remarcabil este faptul ca cercetatorii nu au oferit niciodata indicii retelei neurale, care sa dezvaluie exact ce anume ar trebui sa gaseasca. Sistemul a inventat in mod independent "conceptul de pisica", fara interventie din exterior.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, fosile dinti dinozaur - intre 10 - 20 RON, rechin lamna Kretacic - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
fosile dinti de dinozaur Mosasaurus, din perioada Cretacica (70.000.000 de ani), intre 10 - 20 RON, rechin lamna din EOCEN (55.000.000 de ani) - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.
La Paris, intr-un apartament ticsit de obiecte vechi si rare il intalnim pe Thierry Chaillous. Cunoaste Romania si satele ei. De acolo si-a dus pisica maidaneza. Domnul ne explica unde gresim. (Va urma)
Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. Nu in alta parte, ci chiar pe paginile mele de facebook.
Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. Nu in alta parte, ci chiar pe paginile mele de facebook.
Cei care vor premia cel mai bun videoclip, anul acesta, sunt Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul de Pisica Patrata, autorul primului album de street-art din Romania, Andrei Robin Proca, frontman vocal, chitarist si compozitor al formatiei Robin and the Backstabbers, si Ciprian Muntele, vocea matinalului de la Radio TANÄ‚NANA, unul dintre cele mai ascultate radiouri de muzica alternativa de la noi.
viniluri pictate cu instrumente muzicale, cu motoare, masini de cursa (pe suport de lemn) - 55 RON, un mic vitraliu gen ceas (gargarita, copac pictate in ulei) - 45 RON, tablou din lemn cu un cal sculptat - 1.750 RON, un leu heraldic, cu rama sculptata in lemn - 2.950 RON, un opritor de carte cu instrument muzical (pe lemn) - 230 RON, o motocicleta si o masina pictate in ulei (cu suport de lemn) - la 75 RON si 125 RON, oi din blana arfiticiala sculptate in lemn, cu urechi miscatoare - la 350 RON fiecare, blazoane din metal (o barza, un rac, un cal) - 450 RON, mozaicuri cu diverse forme (chitara, pisica) - 550 RON, o bufnita - 550 RON, o oglinda in lemn - 450 RON (facuta dupa dorinta clientului).
Astfel, din 1997, de la volumul Pisica rupta, si pana acum, aproape anual a scos fie romane, fie piese de teatru, fie nuvele, fie proza scurta.
- Copilul este acum al doilea cel mai faimos Archie din lume. Pentru altii, Archie este o optiune populara pentru a-ti boteza pisica sau cainele. (Sursa: copilul.ro)
poate fi un caine, o pisica, o piatra sau un copac. - Chiar daca sunteti singur in camera, veti umple intreaga camera de iubirea voastra.
cercei cu surub din argint si cu pietre, , bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru.
Se opreste si asupra crisoberilului, intre care cele mai cunoscute sunt ochiul de pisica si alexandritul care in functie de lumina isi schimba culoarea.
Gasiti si bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Gasiti si bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint.
Pisica mea, Mitza, e foarte inteligenta, e prietena cu pictorul Parghel. Il cunoaste, se aseaza la el in brate si are mai multa cultura decat multi altii, care nu se uita la asa ceva, ne-a spus anticarul Iulian Preda.
cercei cu surub, cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din ametist, cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
In prezent, Megan Maxwell traieste intr-un frumos cartier al Madridului, alaturi de soțul sau, de copii, de catelul Drako si de pisica Romeo.
In prezent, Megan Maxwell traieste intr-un frumos cartier al Madridului, alaturi de soțul sau, de copii, de catelul Drako si de pisica Romeo.
google-analytics.com