Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (6.95 secunde)
Cu tenacitate, rabdare si nebagarea de seama, daca nu indiferenta partenerilor, pesedistii i-au aratat acestuia pisica guvernarii independente! Ce face Antonescu in aceasta situatie?
Poate insa ca i s-a aratat o pisica mai mare. Pe de alta parte, experimentul cu iepurasul Munteanu, a aratat fragilitatea struto-camilei PNL/PDL.
Raspunsul initial al ambasadei SUA ca Hans Klemm este ambasador in intreaga Romanie parea sa confirme mai degraba varianta in care Statele Unite aratau pisica autoritatilor de la Bucuresti, suparate din cine stie ce motiv si urmarind punerea la punct a unei strategii care nu putea da decat frisoane celor care puteau sa o imagineze pana la capat.
Insa astfel de demersuri nu au existat, presedintii de CA preferand sa azvarle pisica in curtea municipalitatii. "Din consiliul de administratie fac parte, in mod obligatoriu, un reprezentant al Ministerului Finantelor si, dupa caz, reprezentanti ai Ministerului Resurselor si Industriei, Ministerului Comertului si Turismului si ministerului economic de resort.
Astfel, dupa ce "pisica" cu scumpirea gazelor a fost aruncata ba la BNR, ba pe la furnizorii externi, ministrul Economiei, Codrut ßeres, vine cu alte acuze, dand vina dupa Petrom si pe ANRGN si pe companiile de distributie a gazelor naturale.
Iar cea mai simpla metoda pentru a scapa de intrebari a fost...sa arunce pisica moarta in curtea vecinului: "Noi ne servim clientii, dar la benzinaria de mai incolo, de la Rompetrol, n-o sa vedeti asa ceva".
Cu un motor V10, aceasta masina toarce ca o pisica si scoate in evidenta caracteristicile "matasoase" ale propulsorului original. Puterea de 506 CP pe care acesta o genereaza in M6 sau M5, cu un cuplu de 520 Nm, in versiunea standard, e deja suficienta pentru a creste adrenalina.
vor fi cele referitoare la interzicerea exportului si stocarea in siguranta a mercurului metalic, elaborarea unei strategii comunitare de combatere a delincventei juvenile, stabilirea unui format standard al permiselor de rezidenta pe teritoriul Uniunii Europene a cetatenilor extracomunitari si interzicerea importului si a comercializarii blanurilor de pisica si de caine.
sacal asiatic, lup Asiatic, caini mongoli, pisica de munte, goyangi etc. Initiativa legislativa europeana vizeaza blocarea importurilor de blanuri de pisici si caini, aplicarea de sanctiuni celor care comercializeaza astfel de produse si incurajarea schimburilor de informatii pentru prevenirea comertului de acest tip.
Probabil ca persoanele care au lucrat la proiect stau sa se mai gândeasca“, a spus, la rândul sau, Constantina Pisica, directoarea Statiunii Experimentale Banu Maracine.
Sindicalistii din administratia publica îi arata pisica guvernului si spun ca vor face mitinguri daca executivul va reduce numarul de angajati din institutiile publice, asa cum anunta ministrul muncii, Paul Pacuraru.
Probabil ca persoanele care au lucrat la proiect stau sa se mai gândeasca“, a spus, la rândul sau, Constantina Pisica, directoarea Statiunii Experimentale Banu Maracine.
Jocul de-a soarecele si pisica dintre cele doua parti a scos în cele din urma la iveala adevarata intentie a sauditilor:
In aceste conditii, prin intermediul acestui nou serviciu, poate fi inlaturata posibilitatea cadastristilor de a arunca "pisica" in curtea OCPI Constanta.
Pe de o parte, reprezentantul firmei constructoare a plasat pisica in ograda beneficiarului: este show-room-ul acestuia, prin urmare era cel direct interesat sa se preocupe de obtinerea avizelor.
Distrigaz arunca pisica tot in ograda ANRE, reamintindu-ne ca Autoritatea stabileste preturile. "Pretul final al gazului natural este stabilit de catre ANRE, tendinta fiind aceea de mentinere a actualului nivel", se arata in raspunsul oficial al Distrigaz Sud, transmis catre GdS.
Sa-ti moara tie pisica electrocutata de curajul prezidential?! Era de asteptat ca PDL sa reactioneze. Doar ca in afara de penibilitati de genul asta nu mai poate imagina nimic.
Cum nu-i corect nici "cum" i-a aratat pisica, junele Ponta! Rezolvati treaba corect, ca aiuritzi electoratul, d-le Voiculescu. Si nu mai stiu cum sa voteze nici devotatii comentatori Ciuvica, Ciutacu si Ciumpalacu de la miezul noptii.
De asemenea, cedez una pisica dificil de intretinut, vand una masina scris (sau schimb cu medicamente hepatoprotectoare). Cine are nevoie de un ziarist batran si gras sa ma contacteze pe Facebook pana pe data de 31 martie 2013, cand mi se va taia internetul".
In comedia lui Goldoni, sluga la doi stapani, vesnic flamanda, incepe prin a manca pisica stapanei; in realitatea deloc comica a acestei perioade exista riscul, gandind ca punem ceva pe masa, sa sfarsim prin a ne inghiti viitorul!
google-analytics.com