Reprezentantii social-democratilor botosaneni s-au intrunit ieri in Consiliul Judetean PSD, ocazie cu care au ales un presedinte executiv, secretar general si 15 vicepresedinti. Pentru ca au fost abordate si strategiile pentru alegerile din 2012, sedinta s-a desfasurat cu usile inchise.
La final, liderii locali au precizat ca functia de presedinte executiv a fost adjudecata de deputatul Andrei Dolineaschi, contracandidatii sai, deputatul Costica Macaleti si fostul secretar de stat Doina Dretcanu, primind calitatea de vicepresedinti.
Functia de secretar general PSD a fost pastrata de consilierul local Gheorghe Vazdoaga, care i-a invins ieri pe Doina Federovici si Adi Petrusca.
Pe lista marilor perdanti ai alegerilor in Consiliul Judetean se numara consilierii judeteni Mihai Darie, Violeta Teslaru si Maria Paraschiv, care nu au mai prins un loc pe lista celor 15 vicepresedinti. Printre cei care au reusit se numara Dorin Alexandrescu, Tamara Ciofu, Georgeta Cretu, Doina Federovici sau Florentin Pietraru.
Conducerea organizatiei judetene a PSD spera sa poata face o echipa care sa castige alegerile din 2012.