Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (4.88 secunde)
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters.
Ca sa nu ramana mai prejos, celalalt partener al Aliantei la Guvernare, UDMR, a transmis, prin gura senatorului Eckstein-Kovacs Peter, ca decizia Partidului Umanist de a ramane la guvernare este o decizie responsabila.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs, a subliniat insa ca hotararea Senatului referitoare la demisia lui Blaga trebuie adoptata potrivit Constitutiei prin votul majoritatii senatorilor prezenti.
Presedintele comisiei, Peter Eckstein Kovacs, a precizat ca va fi redactat un raport prin care se va revoca hotararea anterioara prin care s-a luat act de demisia lui Vasile Blaga.
Printre personalitatile prezente la Congresul liberal s-au numarat liderul PUR, Dan Voiculescu, vicepresedintii PD Adriean Videanu si Radu Berceanu, vicepresedintele UDMR Peter Eckstein Kovacz, precum si baroneasa Emma Nicholson, venita in calitate de membru al Parlamentului European si de raportor al grupului liberal-democrat pentru Romania, si Werner Hoyer, presedintele Partidului Liberal-Democrat European.
Eckstein Kovacs Peter, deputat si senator UDMR de Cluj, absent 1992-1996, Paula Ivanescu, deputat si senator FSN si PD de Prahova, absenta 1990-1992, Dan Mircea Popescu, senator FSN, PDSR si PSD de Prahova, absent 1990-1992, Corneliu Vadim Tudor, senator PRM de Bucuresti, absent 1990-1992, Varujan Vosganian, deputat si senator UAR, PAR, UFD si PNL de Iasi, absent 2000-2004.
Eu cred ca trebuie gasita o modalitate prin care sa schimbi liderul cat mai des, pentru a se putea innoi partidul, sa aduci tineri si intlectuali in jur, si sa-i pastrezi pe toti ceilalti in pozitii rezonabile, in pozitii in care pot sa fie eficienti, fara sa-si atinga nivelul de incompetenta, cum spune principiul lui Peter ("intr-o ierarhie, fiecare om are tendinţa de urca pana la nivelul sau de incompetenţa" - n.
Printul Paul a sustinut ca a citit in ziar ca este invitat la Comisia Juridica, dar ca i-a fost retras accesul la dezbateri de catre presedintele comisiei, Peter Eckstein Kovacs, pe motiv ca doar avocatii celor doua parti trebuie sa fie prezenti.
Celelalte numiri se refera la Kerekes Gabor - vicepresedinte executiv pentru economie si integrare europeana, Kovacs Peter - vicepresedinte executiv pentru diaspora, Lakatos Andras - vicepresedinte executiv pentru probleme sociale si tineret, Szep Gyula - vicepresedinte executiv pentru cultura si culte, si Veress Ernod, vicepresedinte executiv pentru administratie publica locala.
Mai mult, independentul Martin Hans Peter a calificat drept un "act de iresponsabilitate” din partea Parlamentului European intentia de a aviza aderarea Romaniei la UE, in opinia sa tara noastra nefiind pregatita pentru a face parte din Uniune.
Ratificarea de catre Germania a aderarii Romaniei la UE nu va fi posibila decat daca aceasta tara va corecta neregulile mentionate in raportul UE, a declarat ieri purtatorul de cuvant pentru afaceri europene al crestin-democratilor germani, Peter Hintze, citat de siteul Internet Novinite.com.
Printre cei care prefera Cielo se numara Sorin Oprescu, Mircea Geoana (PSD), Kovacs Eckstein Peter (UDMR), iar printre senatorii care vor Logan se afla Ion Iliescu, Corina Cretu, Antonie Iorgovan - PSD.
La fel Peter Eckstein - tablouri si picturi pe sticla, estimate la 7.000 de euro, si un pian vienez in valoare de 2.000 de euro.Senatorul Teodor Melescanu declara trei ceasuri de mana si un lantisor in valoare de 6.800 de euro, si sufragerie, birou si biblioteca florentine, estimate la 11.000 de euro.La randul sau, Mortun Alexandru declara bjuterii si monede de aur - in valoare de 15.000 de euro, o oglinda de Murano - 5.000 de euro, un tablou “Fuga in Egipt“, cu autor necunoscut - 2.000 de euro.
Liderul UDMR mizeaza pe un raport favorabil intocmit de cele doua comisii din Senat, deoarece acestea sunt conduse de reprezentanti ai UDMR, Peter Eckstein Kovacs si Gyorgy Frunda.
Incurcaturi procedurale Presedintele Comisiei juridice, udemeristul Peter Eckstein Kovacs, a venit cu solutia, inaintata presedintelui de sedinta, liberalul Teodor Melescanu, de a se supune la vot punct cu punct textele propuse spre adoptare plenului de Comisia de mediere si, la sfarsit, textul in ansamblul sau.
Ron Werber este cel care l-a adus la putere pe fostul premier israelian Itzak Rabin si a fost creierul campaniei electorale a premierului maghiar Peter Medgyessy.
Senatorul UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, i-a reprosat presedintelui Traian Basescu ca afirmatiile sale privind asigurarea autonomiei culturale in tari europene nu sunt acoperite de realitate.
Presedintele comisiei juridice, senatorul UDMR Peter Eckstein-Kovacs, a explicat ca, de fapt, alesii locali vor avea ragazul celor 45 de zile pentru a putea sa migreze de la un partid la altul.
Iar ultimul exemplu dat de PRM in ceea ce priveste exigentele sale pare a fi cazul senatorului de Hunedoara, Viorel Duca, exclus recent din partid pentru ca nu a vrut sa se implice in rezolvarea crizei declansate de sentinta justitiei americane in cazul uciderii lui Teo Peter.
Trupa Legiunii Regale Britanice si detasamentul de tobosari din Romford sunt o orchestra din tinutul Essex. A luat nastere in anul 1952 sub conducerea maiorului Peter Richardson si este alcatuita din aproape 70 de tineri.
google-analytics.com