Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (3.18 secunde)
Profesorul Peter Millican, care preda filozofie si informatica la Universitatea Oxford, crede ca aceasta viziune este gresita. In esenta, spune el, noi identificam, in tesatura realitatii, cunostintele noastre.
In 1977, Peter Sturrock, profesor de stiinte spatiale si astrofizica la Universitatea Stanford, a trimis 2 611 de chestionare, privind observarea OZN, catre membrii Societatii Astronomice Americane.
Personalul paramedical Peter Beees si Jeeva Govender au acordat asistenta medicala de urgenta si, dupa aterizarea pe aerorportul Margate, echipajul navei a fost dus la spitalul South Coast.
Pipotele pasaretului nu asteapta dupa cafeluta sau telenovela stapanei, holdele nu se muta de pe camp in hambare ca in Harry Potter, singure, cu un pocnet magic, viile nu se lichefiaza brusc in butoaie magice, care sa se umple precum sticla de whisky a lui Peter O'Toole in filmul Razboiul lui Murphy.
Senatorul UDMR de Cluj Eckstein Kovacs Peter avertizeaza asupra pericolului generat de functionalitate "aproape la limita" a Parlamentului. El a declarat ca este ingrijorat de lipsa de cvorum inregistrata si de faptul ca exista pericolul unui blocaj a initiativelor Guvernului.
"Securitatea a functionat sub comanda PCR" Presedintele Comisiei juridice, senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs, i-a replicat lui ßerban Nicolae ca "Securitatea a functionat sub comanda PCR".
Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Peter Eckstein Kovacs, a declarat, dupa vot: "Se pare ca exista colegi care agreeaza mai mult personalitatea lui Omar Hayssam decat pe a doamnei ministru Monica Macovei".
Monica Frassoni, copresedinte al grupului ecologist, a obtinut 145 de voturi, comunistul francez Francis Wurtz, presedinte al grupului Stanga Unita Europeana/Stanga Verde Nordica, 48 de voturi, iar danezul Jens-Peter Bonde, presedintele factiunii eurosceptice Independenta si Democratie, 46 de voturi.
Seria de amendamente propuse de Ministerul Justitiei si preluate de Peter Eckstein Kovacs (UDMR) mai contine si prevederea potrivit careia in functiile de presedinte sau vicepresedinte al ANI pot fi numite numai persoane care au cetatenie romana.
Mai moderati au fost maghiarii, senatorul Peter Eckstein Kovacs considerand ca demisia lui Saftoiu reprezinta "un gest onorabil, intr-o Romanie normala".
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs (UDMR), a declarat ca in cererea de reexaminare a sefului statului se solicita practic revenirea la cinci texte din acest proiect de lege admis de Camera Deputatilor.
In aceeasi dezbatere, presedintele Grupului independent democrat, Jens Peter Bonde, a declarat ca, din pacate, modul in care se iau decizii si se fac legi la nivelul Uniunii Europene nu este cunoscut in randul populatiei.
Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs, s-a declarat de acord cu solicitarea PSD si a propus, la randul sau, sa fie trimisa o adresa din partea Comisiei juridice, prin care sa se propuna Comisiei de drepturile omului ca saptamana viitoare, miercuri, reunirea pentru adoptarea raportului comun pe legea ANI.
Ei bine, acest tip de discurs duce inevitabil spre dictatura", ne-a declarat deputatul UDMR Lakatos Péter. UDMR si PNL au votat cu "propria convingere" "Eu am votat conform propriei mele convingeri si ca urmare a ultimului discurs al presedintelui", ne-a marturisit parlamentarul UDMR.
De cealalta parte, dupa referendum, in PD oricum o sa fie o revolta din partea greilor Blaga, Videanu, Berceanu, care se va lasa cu decapitarea lui Boc", ne-a declarat deputatul UDMR Lakatos Péter.
Senatorul UDMR Eckstein Kovacs Peter a declarat ieri ca nu doreste sa vada cazand capete, adica sa se ajunga la excluderi, dar este nevoie de demisii atat din partea presedintelui UDMR, Markó Béla, cat si a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat, Marton Arpad, respectiv Verestoy Attila, cei care au sustinut demiterea presedintelui Traian Basescu.
Declaratiile vicepresedintelui UDMR vin la o saptamana dupa ce senatorul Eckstein Kovas Peter a cerut conducerii UDMR sa faca pasul inapoi si sa demisioneze din functii intr-un gest de asumare a raspunderii fata de rezultatul referendumului.
Deputatul UDMR Bihor Lakatos Péter considera ca, in acest moment, cariera lui Traian Basescu a ajuns in punctul culminant. Totusi, in opinia lui, in discursul presedintelui a sesizat cateva schimbari datorate eventualei colaborari dintre PD si PSD.
In echipa vicepresedintilor executivi au fost mentinuti in functii Borbely Laszlo, Lakatos Andras si Szep Gyula, si au fost numiti doi vicepresedinti noi, respectiv Kovacs Peter si Cseke Attila.
La gala EHF, intr-o discutie particulara avuta cu mine, cu domnul Constantinescu si domnul Marica, Peter Vargo, inspectorul de marketing al EHF, ne-a zis ca daca nu rezolvam problema nu vom mai putea disputa meciurile de Champions League la Constanta.
google-analytics.com