Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (3.53 secunde)
La fel, ar trebui sa fie ingrijorat de modul cum a fost solutionata de justitia americana moartea lui Teo Peter.
Un medic originar din Ghana, Peter Bossman, a devenit primul primar de culoare al unui oras din fosta Iugoslavie, castigand alegerile municipale din Piran, in Slovenia, localitate aflata pe coasta Adriaticii.
In cursa pentru presedintia UDMR s-au inscris ministrul Culturii, Kelemen Hunor, deputatul Olosz Gergely si consilierul prezidential Eckstein-Kovacs Peter. Favoritul pentru fotoliul de presedinte al UDMR este Kelemen Hunor, care a reusit sa-si atraga sprijinul celor mai puternice organizatii ale partidului:
Contracandidatii sai, Peter Eckstein Kovacs si Olosz Gergely, au obtinut 118, respectiv 47 de voturi "pentru". Doua voturi au fost invalidate.
(A fost suficient ca deputatul udemerist Peter Lakatos sa aiba cateva opinii mai distante fata de "linia oficiala", ca ANI l-a si dat, de ieri, in urmarire!...).
Ba mai mult eu nu vreau ca ai mei nepoti si copii sai sa spuna peste 30 de ani, sa nu uitam declaratia lui Peter Kovacs care a spus ca in 30 de ani intr-o regiune din Romania se va vorbi limba maghiara", si-a explicat decizia Gust.
Inca si mai spectaculos de atat, deputatul afirma ca, pe langa promovarea intereselor proprii, americanii l-au si recompensat, totodata, pe Ungureanu, pentru rolul avut in musamalizarea scandalului Teo Peter, ucis, oficial, de un soldat american atasat ambasadei SUA la Bucuresti.
In urma unui concurs international de creatie plastica, proiectul prezentat de sculptorul Peter Jacobi a fost desemnat drept castigator, fiind considerat drept reprezentarea cea mai complexa si completa a ceea ce a reprezentat Holocaustul in Romania.
Domnule Presedinte Iohannis, Traian Basescu v-a lasat o mostenire grea â€" intre altele, actiunea obedienta fata de Statele Unite (Licuriciul cel mare) â€" Theo Peter, stergerea datoriilor Irakului si multe altele.
Cand calatoresti 23 de ore pe zi, stii ce este confortabil si ce nu", declara Peter Miller, director de marketing.
"Este foarte important sa luam masuri impotriva practicilor neconcurentiale pe care statele cu economii emergente le folosesc", a declarat comisarul european pentru Comert, Peter Mandelson.
Stilul conceptului Kia ex_cee‘d cabrio este creatia noului director de design, Peter Schreyer, si demonstreaza ca producatorul coreean poate realiza modele cabrio deosebite.
Facem precizarea ca din partea partenerului german la seminar a participat Peter Sauer. "Obiectivul general al infiintarii unei piete de gros in zona metropolitana Galati-Braila este acela de a aproviziona cu fructe si legume proaspete cele doua orase.
Cele doua cartiere Stuyvesant Town si Peter Cooper Village, sunt detinute in prezent de una din cele mai importante companii de asigurari din SUA, Metlife.
Consumatorii trebuie sa poata distinge cu usurinta marcile intre ele, iar producatorii trebuie sa poata amplasa vizibil marcile proprii, precum si insemnele acestora", este de parere Peter Imre, corporate affairs director Philip Morris.
Dar taxa pe viciu este una ilegala, a declarat saptamana trecuta Peter Imre, director Corporate Affairs Philip Morris Romania, aceasta parere fiind impartasita si de ceilalti reprezentanti ai companiilor de tigarete.
Toate tarile din Europa Centrala si de Est au profitat de aderarea la Uniunea Europeana, este de parere Peter Havlik, de la Institutul pentru Studiul Comparativ al Economiei Internationale, cu sediul la Viena, citat de Deutsche Welle si preluat de EurActiv.
„În cadrul vânzarilor preliminare au fost deja vândute 15% din locuinte“, a declarat Peter Stern, dezvoltatorul proiectului imobiliar Metropolis, la forumul economic „Posibilitati de dezvoltare regionala a Judetului Dolj“, organizat saptamâna trecuta la Craiova de Camera de Comert si Industrie (CCI) Româno-Maghiara Carpatia.
„În cadrul vânzarilor preliminare au fost deja vândute 15% din locuinte“, a declarat Peter Stern, dezvoltatorul proiectului imobiliar Metropolis, la forumul economic „Posibilitati de dezvoltare regionala a Judetului Dolj“, organizat saptamâna trecuta la Craiova de Camera de Comert si Industrie (CCI) Româno-Maghiara Carpatia.
Piata ciocolatei ar putea creste in acest an cu circa 10-20%, la 275-300 milioane de euro, ca urmare a cresterii consumului si a investitiilor, potrivit estimarilor directorului general al producatorului de profil Kraft Foods Romania, Peter Muller."Piata ciocolatei s-a ridicat in 2007 la circa 250 de milioane de euro, iar pentru acest an ne asteptam la o rata de crestere de doua cifre.
google-analytics.com