Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (3.37 secunde)
Senatorul UDMR Eckstein Peter a criticat ieri radicalizarea discursului nationalist al conducerii UDMR, referindu-se la afirmatiile lui Markó Béla de la Targu Secuiesc, care a sustinut ca toti functionarii din secuime trebuie sa stie limba maghiara deoarece mananca painea locuitorilor din zona.
Producatorii executivi sunt Steve Golin (The Revenant, Spotlight), Paul Green (The Revenant, The End of the Tour), Tom Ortenberg (Spotlight, Sleepless Night), Peter Lawson (Spotlight, John Wick), Molly Conners (Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance], Maria Cestone (Child 44, Strangerland), Devil's Knot), Sarah E.
Peter Sarsgaard, Natalie Portman, John Hurt, John Carroll Lynch. Gen film: biografic, drama Durata: 100 minute Filmul urmareste drama Primei Doamne a Statelor Unite in cele patru zile de dupa asasinarea presedintelui John F.
La randul sau, presedintele Comisiei juridice din Senat, Peter Eckstein-Kovacs (UDMR), a aratat ca, in opinia sa, dorinta ca si femeile sa fie reprezentate in aceasta comisie este una normala.
UDMR o apara pe Boagiu Aparatorul ministrului Integrarii s-a dovedit a fi senatorul UDMR Peter Eckstein, care a spus ieri ca acuzatiile lansate de Anca sunt in mare masura reale.
Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national.
Mai mult, Peter Eckstein Kovacs sustine ca tot timpul se afla prin plen cate o persoana-doua care nu au ce cauta acolo:
Presedintele comisiei, senatorul UDMR Peter Eckstein, a sustinut ca este nevoie ca acest caz sa fie pus pe ordinea de zi de saptamana viitoare pentru a nu aglomera si mai mult activitatea comisiei.
Comisiile juridica si de Cultura din Senat au respins solutia data de Camera Deputatilor in privinta Ordonantei referitoare la Fundatia "Gojdu", presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs, afirmand ca acest vot are drept consecinta adoptarea unui raport favo-rabil proiectului.
Presedintele Comisiei Juridice, Peter Eckstein Kovacs, si-a amintit ca la discutia pe tema CNSAS nu au venit si membrii Comisiei pentru drepturile omului si a declarat inchise lucrarile Comisiei Juridice, din lipsa de cvorum.
"Prin raportul care se va redacta si depune la Biroul Permanent, expunem opinia membrilor comisiei, cum ca doamna introdusa in sala nu a exercitat un vot valabil din partea unuia sau altuia dintre senatori", a declarat presedintele comisiei, senatorul UDMR Peter Eckstein.
Nick Redfern, Peter Robbins si Richard Dolan. Discutia a inceput cu ideea ca nu exista nicio indoiala ca, mai mult decat oricand, studiul OZN-urilor si al fenomenelor legate de acestea are nevoie de schimbari fundamentale.
Aceasta carte, scrisa de belgianul Peter Vermuelen, prezinta, pentru prima data in Romania, metoda de lucru care, in prezent, este folosita in terapia persoanelor cu autism in peste zece tari.
Asa cum sublinia Peter Carl Sederberg, orice definitie implica si exercitiul unei puteri si aceasta putere, guvernele nu numai ca nu si o refuza, ci si o revendica cu ambitii de cvasiexclusivitate, recurgand la serviciile unor intelectuali interesati sau aserviti.
Cum infrangem gelozia Gelozia este o emotie complexa, adesea confundata cu invidia, si recomand, in acest sens, cartea coordonata de Peter Salovey The Psychology of Jealousy and Envy.
Revista a fost realizata in orasul Targu Mures, redactor-sef fiind Peter Leb. Din pacate, conjunctura nu era favorabila pentru o astfel de publicatie, intre altele si datorita unor distribuitori incorecti, astfel incat aparitiile a trebuit sa fie intrerupte din motive economice.
Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul.
Peter Leb, publicist si investigator OZN de la Targu Mures, analizand esantioane colectate de la fata locului, nu a remarcat nici radioactivitate, nici anomalii magnetice.
Intalniri stranii In revista RUFOR, Peter Leb relata cazul doamnei S. din Brasov, vanzatoare, avand 27 ani in 1994. Neinteresata de fenomenul OZN si nereligioasa, ea a avut mai multe intalniri stranii, prima la 12 ani.
Presedintele Comisiei Juridice, senatorul UDMR Peter Eckstein, s-a impotrivit acestei luari de cuvant, considerand ca cererea nu este regulamentara si a aratat ca punctul de vedere al Bisericii a fost prezentat deja in timpul dezbaterii proiectului in comisii.
google-analytics.com