Cautare

825 de rezultate pentru "peter petru" (5.78 secunde)
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs considera ca apropierea presedintelui Traian Basescu de Uniunea Civica Maghiara (UCM) nu va face decat sa-i legitimeze pe radicalii maghiari.
Liderul grupului independent democrat din Parlamentul European, Jens Peter Bonde, va pune pe ordinea de zi sesizarile PIN, urmand ca liderii grupurilor parlamentare sa prezinte o concluzie dupa ce aceste sesizari vor fi discutate in plen.
Ea a fost aleasa marti, cu unanimitate de voturi, pretedinte al Comisiei juridice din Senat, post ramas vacant in urma demisiei lui Peter Eckstein Kovacs.
Derzsi Ákos, secretar de stat in Ministerul Muncii, Lakatos Péter, deputat din 2004, Hasas János, viceprimar la Vadu Crisului, Ferko Jenõ, care va candida in zona Beius, Pásztor Gabriella, secretar de stat in Ministerul Educatiei, va candida in colegiul din zona Sanmartin, Szíjárto Zoltán, directorul centrului medico-social din Salonta, va candida in zona in care se afla centrul medico-social, Petõ Csilla, ex-inspector in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Csuzi István, fost PCM-ist, si Kallai László.
Nicu Vasilescu (PSD), Calin Bogdan Gaurean (PNL), Cristian Ene (PDL), George Adrian Roseti (PRM), Vlad Gabriel Hogea (PC), Zsuzanna Peter (UDMR) si Tamara Baicu, reprezentanta grupului parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.
Printre cei prezenti s-au numarat Ioan Mang, Lia Pop, Claudiu Pop, Felix Cozma si Sonia Draghici din PSD, Octavian Bot si Mihai Groza din PDL, Eduard Hellvig si Mircea Malan din PNL si Lakatos Péter din UDMR.
Candidatul UDMR in colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tiparit un afis electoral in care apare alaturi de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna, in semn de protest fata de afisele candidatilor PD-L in care apar persoane fara legatura cu alegerile parlamentare, cum este primarul Emil Boc sau presedintele CJ Cluj, Alin Tise.
Desi reprezentantii UDMR Bihor sunt singurii care vor trimite in parlament patru politicieni, Lakatos Péter, Derzsi Ákos, Cseke Attila si Petõ Csilla, acestia se declara surprinsi si nemultumiti de prezenta slaba la vot a electoratului bihorean.
Daca, in urma cu cateva zile, deputatul Lakatos Péter nu i-a menajat deloc pe guvernanti, despre care a spus ca sunt iresponsabili si conduc Romania din restaurante, case de odihna si studiouri tv, senatorul PNL Cornel Popa a pornit si el o ofensiva dura impotriva Guvernului "bocanet", un guvern care, conform presedintelui PNL Bihor, este mai preocupat de impartirea deconcentratelor decat de criza gazului sau cea financiara.
Intr-un comunicat dat publicitatii miercuri, Scotland Yard a anuntat ca a examinat posibilitatea de a ancheta auzatiile vizand doi dintre cei patru lorzi - Thomas Taylor si Peter Turscott in urma plangerii depuse de Chris Huhne, unul dintre responsabilii Partidului Liberal-Democrat, a doua formatiune ca importanta de opozitie.
Alte decizii vizeaza constatarea incetarii efectelor actului de numire a lui Nicolaie Mircea Salagean in functia de secretar general adjunct al Ministerului Culturii, constatarea incetarii efectelor actului de numire a lui Kovács Péter in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Tineret si constatarea incetarii efectelor actului de numire a lui Octavian Bellu in functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport.
Intrebat despre posibila numire in aceasta functie a ministrului canadian al apararii, Peter McCay, purtatorul de cuvant a recunoscut ca "exista traditia" de a acorda postul unui european, atunci cand Statele Unite detin conducerea comandamentului militar.
La intalnire au mai participat Bernard Conciacig, director asset 2, Peter Zeilinger, director domestic assets, Cristian Ion Todea, field cluster manager Ticleni, Ion Ilie Ungureanu, primarul orasului Ticleni, si Ion Popescu, director general al Aparegio.
Seful consiliului local din Wakefield, Peter Box, este de parere ca sectorul public trebuie sa creeze conditii perntru ca sectorul privat sa se poata dezvolta.
Legat de partile discutiei accentuate in mass-media, afirmatiile atribuite deputatului UDMR Lakatos Peter, Orban a precizat, la randul sau, ca acestea apartin de fapt social-democratului Dumitru Chirita, si a spus ca reflecta o opinie personala a unui membru, care nu este insusita si de Comisie.
Duminica seara, pe mai multe bloguri si in presa a aparut o inregistrare a discutiilor din Comisia Udrea, dintre Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Saftoiu si, potrivit transcrierii care a insotit inregistrarea primita de redactii, un al patrulea participant ar fi fost Lakatos Peter, care neaga, insa, prezenta la aceasta convorbire.
Astfel, consilierii americani de la Benenson Strategy Group, Jay Rouse si Peter Brodnitz, i-au aratat lui Geoana cum trebuie luptat cu Traian Basescu, dar si ce probleme are candidatul PSD la functia de presedinte al Romaniei.
(A declarat ca va discuta personal cazul Teo Peter cu oficialii americani.) MINCIUNA. 12. A promis ca va eradica nepotismele si numirile pe pile.
Nici consilierii prezidentiali Peter Eckstein si Catalin Avramescu, la randul lor contactati de noi in aceasta seara, nu au putut explica abandonul presedintelui, in timp ce purtatorul de cuvant al Cotrocenilor, Valeriu Turcan, nu a putut fi contactat sub nicio forma.
Ideea era de a aloca cea mai mare parte, de peste zece miliarde de euro, pentru proiecte de infrastructura. Pana acum, 'stimulii' au fost mai mult imaginari decat reali", este concluzia Peter Sanfey, economistul sef al BERD.
google-analytics.com