BERBEC 21.03-20.04: Cei care nu si-au gasit inca sufletul pereche vor traversa o perioada propice identificarii unei relatii echilibrate chiar daca la inceput isi vor privi partenerul cu ochi indoielnici. In rest, zilele saptamanii sunt multumitor de benefice si va veti incarca cu mult optimism.

TAUR 21.04-21.05: Va dedicati intru totul preocuparilor legate de membrii familiei si de camin. In prima jumatate a saptamanii ar trebui sa realizati cam tot ce v-ati propus impreuna cu cei de acasa pentru aceasta perioada. Va merge totul bine si incheiati weekendul foarte multumiti.

GEMENI 22.05-21.06: Cautati sfaturile unor prieteni sau a unor cunostinte mai experimentate pentru a rezolva o problema ce va framanta de cateva zile. Stresul isi pune amprenta asupra temperamentului dumneavoastra iar gasirea unei solutii va poate reduce din tensiunea acumulata.

RAC 22.06-21.07: Relatia romantica evolueaza in bine iar persoana iubita va declara ca tine la dumneavoastra din ce in ce mai mult. Fiti atenti insa ca un progres evident poate fi compromis cu o singura vorba nelalocul ei. Precautia trebuie sa fie cuvantul care sa va insoteasca pentru ca defectele vi le cunoasteti si singuri.

LEU 22.07-22.08: Veti fi in forma maxima si treceti cu brio toate provocarile. S-ar putea sa descoperiti si un nou domeniu de studiu pe care veti dori sa-l aprofundati cu mult interes. La sfarsitul saptamanii petreceti alaturi de partener caruia trebuie sa-i dezvaluiti cat de mult il iubiti.

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru a rezolva micile probleme de la serviciu s-ar putea sa gasiti consiliere la unii prieteni de incredere. Trebuie sa fiti atenti deoarece in weekend s-ar putea sa intrati in contradictie cu partenerul in discutiile despre copii.

BALANTA 23.09-22.10: Zilele urmatoare va vor aduce responsabilitati mult mai mari. La serviciu va veti da mai mult silinta sa rezolvati toate problemele. Nici acasa nu sunteti scutiti de ceva griji in plus.

SCORPION 23.10-21.11: Planificati cateva calatorii si va faceti timp sa terminati ce aveti de lucru inainte de a pleca de acasa. Mare atentie daca doriti sa tineti o dieta stricta pentru a evita durerile de stomac. In weekend nu exagerati din dorinta de a va imbunatati imaginea.

SAGETATOR 22.11-21.12: Dominati de o stare de spirit destul de buna va ganditi sa le faceti o surpriza celor de acasa achizitionand ceva de care aveti mare nevoie. Colegii de la locul de munca se arata dornici sa va ajute in greutatile intampinate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Eforturile de a insufleti lucrurile nu pot avea succes daca cei din jurul dumneavoastra nu sunt la fel de interesati de acest lucru. Daca simtiti nevoia sa va imbunatatiti cunostintele in weekend aveti tot timpul necesar sa invatati mai multe.

VARSATOR 20.01-18.02: Din punct de vedere profesional mintea dumneavoastra se situeaza la cote extrem de active si veti avea nevoie de o anumita stare pentru a va hrani gandirea. In weekend s-ar putea sa mergeti intr-o excursie, poate chiar pentru promovarea afacerilor, insa mai multa relaxare nu strica nicicand.

PESTI 19.02-20.03: Este posibil sa stabiliti cat de curand o intalnire cu cineva care va preocupa de-o vreme. Nu vreti sa aveti reputatia de a fi indecisi si superficiali iar din aceasta cauza incercati sa-i ajutati pe toti din jur. Daca sunteti implicati intr-o relatie bazati-va pe partener pentru a obtine sfaturi cat mai potrivite.