BERBEC 21.03-20.04: Simtiti ca va scade randamentul si vitalitatea insa dupa o noapte de somn va este mult mai bine. In weekend un vechi prieten va tine companie si va aduceti aminte impreuna ce bine petreceati odata. Poate nu ar fi rau sa va reintalniti mai des cu vechea gasca.

TAUR 21.04-21.05: Energia pozitiva ce va inconjoara va determina sa fiti mult mai optimisti. Ordinea de zi pe care cu strictete ati stabilit-o se schimba brusc atunci cand va hotarati sa adoptati un nou stil de viata. Poate veti fi mai atenti la ce mancati si va mai stapaniti un pic pofta de dulciuri.

GEMENI 22.05-21.06: Un coleg de serviciu va sprijina sa realizati cat mai multe din sarcinile primite de la superiorii dumneavoastra. Persoana iubita va face o propunere care va pune in incurcatura. Judecati calm atunci cand puneti sub semnul intrebarii continuarea relatiei. Aspectele pro si contra sunt esentiale.

RAC 22.06-21.07: Desi in ultima vreme ati fost stresati, emotiile parca va sporesc. Fiti prudenti daca vreti sa demarati o afacere imobiliara. Nu va incantati de la prima oferta primita. Duminica faceti o excursie ce va va incarca bateriile.

LEU 22.07-22.08: In aceasta saptamana va preocupa mai mult problemele financiare. Va faceti tot felul de socoteli ca sa refaceti bugetul gospodariei. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca este un moment benefic sa trimiteti CV-uri. Bazati-va pe intuitie si veti rezolva uimitor de repede dificultatile.

FECIOARA 23.08-22.09: Temperamentul dumneavoastra are de suferit daca nu incercati sa va concentrati in timp ce va indepliniti sarcinile. Ati putea sa leneviti mai mult decat va sta in fire si nu va mai ganditi atat la prioritati. Nu va mai judecati prietenii dupa aparente si cumpaniti mai bine cand apostrofati pe cineva.

BALANTA 23.09-22.10: Va inconjoara armonia si chiar la serviciu va simtiti in largul dumneavoastra. Nevoia de creativitate va determina sa va lasati purtati de val si sa va orientati planurile spre indeplinire. Nu va faceti griji. Sunteti capabili sa depasiti toate obstacolele.

SCORPION 23.10-21.11: Dragostea va aduce zambetul pe chip. Daca sunteti singuri ati putea intalni o noua iubire. Persistenta este cheia succesului in aceste zile. Cineva din cercul de prieteni incearca sa va santajeze emotional. Nu-i veti cadea in plasa doar daca nu dati crezare zvonurilor ce va impresoara.

SAGETATOR 22.11-21.12: Un membru al familiei poate avea nevoie de sprijinul dumneavoastra moral iar cuvintele bine alese pot aduce doar alinare. Spre sfarsitul saptamanii va iese in cale un castig financiar. Utilizati banii pentru a plati facturile inainte de a merge la cumparaturi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu intrati in panica pentru ca situatia nu este asa de rea precum credeti. Mai multa rabdare cu cei din familie nu va aduce decat rezolvarea problemelor ce va preseaza. In weekend sunteti obligat sa luati o decizie majora iar rezultatele vor sosi dupa o perioada lunga de timp.

VARSATOR 20.01-18.02: In cursul acestei saptamani va debarasati de un obicei prost. Poate renuntati la fumat sau la mancatul in exces, mai ales la ore nepotrivite. Lasati regretele pentru ca o binecuvantare neasteptata va sosi in viata dumneavoastra, duminica.

PESTI 19.02-20.03: Veti intalni persoana potrivita, ce va va ajuta sa va atingeti scopurile mai repede decat va imaginati. Alegeti cu intelepciune momentul potrivit sa-i marturisiti persoanei iubite sentimentele cele mai profunde. In weekend nu va mai irositi energia cu certurile pentru probleme nesemnificative.