Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvaluie ce ne rezerva astrele pentru urmatoarea perioada. Iata ce ne este scris in stele pentru 2013!

CAPRICORN - Un An Nou cu reusite in plan profesional in prima jumatate a anului, cu mai multi bani si proiecte cu bataie lunga, dupa care Marele Benefic se cantoneaza in segmentul mariaj si ti-ai putea gasi jumatatea, ba chiar sa ajungeti si la casatorie daca nu ati facut-o deja.

VARSATOR - Te-ai putea indragosti lulea la inceput de an si sa plutesti de fericire, sa-ti incarci bateriile sufletesti, sa te bucuri de viata. Din iulie apar satisfactiile profesionale, dar nu fara munca multa, cam pe toata durata anului - totul e sa intri in cadenta.

PESTI - Este unul dintre acei ani buni, pe care-l vei tine minte pentru ca o sa realizezi ceva pentru sufletul tau, chit ca asta inseamna o casa, o familie, o lucrare valoroasa. Ori poate este anul tau norocos si pleci din tara sa muncesti in alta parte, sa te perfectionezi intr-un domeniu anume, sa faci un masterat, doctorat.

BERBEC - O sa dezvolti comunicarea la toate nivelele, o sa lucrezi in colaborare si o sa castigi mai multi bani. Sfera invatamant va fi frumos nuantata din februarie pana in iunie, inclusiv. Poti face demersuri care tin de achizitionarea unei locuinte, de recuperarea unor bani, bunuri, de incasarea unor recompense, a unei mosteniri in a doua jumatate a anului.

TAUR - Promite sa fie un an banos, in care sa te lupti pentru consolidarea statutului capatat in decursul ultimilor 2 ani, la care sa adaugi diverse surplusuri. Din primavara, o sa aprofundezi niste studii, sa iei o diploma si sa acorzi un plus de atentie relatiilor interumane - colegi, prieteni, rude.

GEMENI - Esti zodia vedeta si o sa scoti la vedere toate atuurile care sa-ti aduca bani, notorietate. Vei deveni competitiva pe mai multe fronturi. Va trebui sa gandesti orice afacere in perspectiva ca sa-ti sporesti veniturile pe o conjunctura atat de favorabila ca aceasta.

RAC - Te pregatesti de o ascensiune in cariera - vizezi un post mai bun, un salariu care sa acopere ratele, facturile curente si un concediu de odihna pentru intreaga familie. Si apropo de familie, o sa te poti aseza la casa ta, sa iti iei o locuinta mai incapatoare. Din iunie, vei fi preferatul zodiacului.

LEU - O sa iti poti extinde sfera de influenta, te vei asocia cu oameni de calitate care sa te propulseze in varful piramidei si sa-ti incerci norocul intr-un nou domeniu, la o adica. Se intreved succese, dar si eforturi care iti pot afecta sanatatea cam prin toamna.

FECIOARA - An splendid pentru ascensiune in cariera, cu recunoastere din partea sefilor si a unor factori de decizie. E an bun si de casatorie sau poate cineva din familie - copilul, sora, fratele - se va casatori si va fi mare efervescenta in familie. Te poti bucura si de succes material, sa iti iei casa, masina sau un... yaht!

BALANTA - Sfera legalizari este puternic nuantata in prima jumatate a anului si o sa ai succes si la scoala, la examene. Poti urma cursurile unei scoli, universitati din afara tarii. Din iunie, iulie, poti obtine un titlu sau poti capata o functie foarte bine platita. Poti sa ajungi in lumina reflectoarelor, sa stralucesti.

SCORPION - O sa recuperezi bani, bunuri, ti se vor recunoaste niste drepturi, o sa-ti consolidezi un statut. In cea de-a doua jumatate a anului, te poti dedica unor studii. Poti lua o diploma care sa iti fie recunoscuta in tara, in strainatate, dar vei putea calatori si in scop turistic mai mult decat in anii precedenti.

SAGETATOR - Ai putea sa intemeiezi o familie si sa mai renunti la spiritul tau independent, sa dezvolti comunicarea cu perechea de suflet si sa atingi un prag al spiritualitatii, al intelepciunii de care numai tu esti capabil. Ofertele de a te alatura unor grupuri, fundatii, asociatii care au drept scop binele celorlalti curg din iulie.

(Sursa: Csid.ro, Previziuni astrologice 2013)