BERBEC 21.03-20.04: Sunteti prea ocupati cu propriile proiecte si nu veti da atentie altora. Aveti nevoie pur si simplu de mai mult timp sa digerati situatia. Trebuie sa intelegeti ca liderii se nasc, nu sunt educati pentru asta. Acceptati-va trecutul si doar asa veti avansa spre viitor.

TAUR 21.04-21.05: Nu va aglomerati programul si faceti-va timp pentru a reflecta mai bine unde ati gresit si ceea ce doriti sa realizati pe viitor. Exista o multime de sanse pentru flirtul in dragoste. Weekendul va aduce vesti despre o mult visata vacanta sau poate o vizita intr-o alta tara.

GEMENI 22.05-21.06: Tot ce va urma nu este scris in stele, asa ca aveti toata libertatea sa actionati cum va indeamna sufletul. Sunteti pacificatori si este bine sa petreceti cat mai mult timp in compania prietenilor cei mai buni. Un sentiment de pace sufleteasca il aveti atunci cand un coleg va solicita ajutor, iar dumneavoastra nu-l lasati sa astepte.

RAC 22.06-21.07: Rutina pare sa-si puna amprenta asupra muncii dumneavoastra insa stiti ca lucrul in echipa poate realiza ce singur nu ati fi reusit. Daca veti lua atitudinea corespunzatoare puteti muta si muntii din loc. Sefii va solicita la locul de munca si le raspundeti cu promptitudine. Nu-i veti dezamagi.

LEU 22.07-22.08: Ocupati-va de proiectele ce implica multa creativitate. Nu pierdeti vremea in scopul de a impresiona pe cineva si nu deveniti sclavul viselor. Relatia actuala merita mai multe condimente romantice. Daca aveti nevoie, acum este un moment bun pentru o terapie sau o consiliere.

FECIOARA 23.08-22.09: Faceti-va timp sa cititi, sa vorbiti cu cei dragi si sa va descarcati sufletul sau, daca talentul va indeamna, apucati-va de scris. In ceea ce priveste cariera, sunteti nevoiti sa va decideti si sa actionati asa cum va indeamna constiinta. Este vremea tocmai potrivita sa obtineti o promovare sau sa va schimbati locul de munca.

BALANTA 23.09-22.10: Banii constituie un subiect fierbinte pentru dumneavoastra. Simtiti nevoia sa discutati despre starea finantelor, dar acest lucru nu anunta neaparat o situatie rea. Ritmul evenimentelor s-ar putea accelera obligandu-va sa luati cateva decizii rapide. Poate va incanta o calatorie ori sansa de a studia un subiect inedit.

SCORPION 23.10-21.11: Sentimentul care va pandeste de ceva vreme nu este al unei catastrofe iminente, cum credeti, ci al unor evenimente ce se vor derula scurt dar de care va veti aduce aminte. Faceti-va un plan inca de la inceputul saptamanii pentru a va organiza si abandonati obiceiul de a spune nu.

SAGETATOR 22.11-21.12: Zilele ce vor urma se evidentiaza prin capacitatea dumneavoastra de a va mentine simtul umorului in timp ce partenerii de afaceri sau colegii de serviciu vor fi nervosi datorita situatiei financiare. Eforturile dumneavoastra nu vor trece neobservate si cineva se gandeste sa va faca o oferta in viitorul apropiat.

CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza o saptamana cand schimbarile vor constitui un catalizator negativ, dar care va forteaza sa fiti atenti cu cei din jur. Nu faceti presiuni prea mari atunci cand discutati despre viitor. Sunteti destul de stresati si asta se vede in comportamentul dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: Atitudinea serioasa pe care ati adoptat-o in ultima vreme face mult bine, mai ales la serviciu, unde sefii va solicita cu un proiect important. Reusiti sa-i impresionati cu eficienta ideilor. Nu este momentul sa amestecati afacerile cu placerea, asa ca atunci cand aveti probleme in viata privata nu ar fi rau sa iesiti la o bere cu prietenii.

PESTI 19.02-20.03: In ultima vreme ati fost cam frustrati, insa situatia se aranjeaza in zilele ce vin si veti descoperi ca sunteti mai mult decat apreciat de cei din jur. Puteti avea tendinta sa fiti un pic prea seriosi sau prea organizati. Amintiti-va ca puteti fi inventivi si folositi-va de cunostintele capatate din experienta.