BERBEC 21.03-20.04: Zilele ce urmeaza vor fi destul de confuze. Elevii ar trebui sa se implice mai mult si sa-si imbunata-teasca metodele de studiu. Adultii se orienteaza mai ales spre treburile casei lasate in urma si de asezarea in ordine a documentelor si facturilor

TAUR 21.04-21.05: Multi dintre nativii acestei zodii se vor bucura de o saptamana plina de satisfactii. Daca vreti sa va implicati mai serios intr-o relatie romantica ar trebui sa petreceti mai mult timp in compania persoanei dragi. Programul din ultima vreme este foarte agitat si ati cam uitat ce este mai important.

GEMENI 22.05-21.06: Daca v-ati pus in gand sa realizati cateva proiecte ce le ticluiti de ceva vreme, acesta este momentul prielnic. Prima jumatate a saptamanii puteti sa va abordati planurile cu elan insa nu uitati sa faceti diferenta intre munca si placere.

RAC 22.06-21.07: Desi primiti inca de la inceputul saptamanii o amenda destul de usturatoare de la cei din familie se pare ca tratati totul cu calm si mergeti mai departe nestingheriti. Doriti sa profitati de noroc iar cei din jurul dumneavoastra vor continua sa va fie de ajutor.

LEU 22.07-22.08: Traversati o perioada de continua schimbare si ar trebui sa acceptati noile responsabilitati gandind pozitiv si sa le utilizati in beneficiul dumneavoastra. Incercati sa nu mai pierdeti pretioasa energie pozitiva pe probleme marunte.

FECIOARA 23.08-22.09: Primiti o invitatie la o intalnire romantica de la o persoana cunoscuta si acest lucru va ia prin surprindere. Sunteti prea ocupati cu munca si nu va mai ganditi si la sufletul dumneavoastra. Lasati macar pe cei dragi sa se ocupe de aceasta.

BALANTA 23.09-22.10: In ultima vreme va preocupa sanatatea unei persoane dragi cu toate ca va ingrijorati fara nici un motiv serios. Planurile facute pentru acasa se vor concretiza abia in a doua jumatate a saptamanii si asta va va multumi. Atentie la cateva sarcini minore primite la locul de munca deoarece superficialitatea va poate aduce necazuri.

SCORPION 23.10-21.11: Aspectele financiare mai putin placute va ocupa cea mai mare parte din timpul dumneavoastra liber. Asigurati-va ca va folositi de toata iscusinta de care dati dovada pentru a depasi micul impas financiar si apoi totul va decurge mult mai usor.

SAGETATOR 22.11-21.12: Abia in weekend va veti relaxa deoarece in restul saptamanii veti fi ocupati de sarcinile de la serviciu si cele de acasa. Aveti multe treburi de terminat si cei din familie va acorda un sprijin fara de care nu veti reusi sa terminati la timp.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va preocupa activitatile legate mai ales de hobby-ul dumneavoastra, de distractii sau de relaxare insa trebuie sa fiti atenti la cheltuieli pentru ca preocuparile preferate pot fi destul de costisitoare. In weekend persoana draga va face o invitatie de care o sa va bucurati in tihna.

VARSATOR 20.01-18.02: Simtiti nevoia sa va reglementati emotiile in relatia amoroasa si aceasta va va permite sa va faceti un bilant al bucuriilor pe care le-ati impartit impreuna. Totul este sa nu deveniti mult prea melancolici. Aveti prea multa nevoie de dragoste ca sa va mai ganditi si la altele.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana ce urmeaza este foarte importanta pentru dumneavoastra. S-ar putea sa va schimbati tacticile de afaceri sau chiar sa va orientati spre o alta ocupatie. Ar putea fi o provocare ce o sa va acapareze toate fortele si concentrarea.