BERBEC 21.03-20.04: In sfarsit veti gasi o data pentru totdeauna solutia unei probleme de familie, legata de un membru mai in varsta. Aveti nevoie doar de putina rabdare si asupra situatiilor care nu vi se par la fel de importante. Pare a fi o saptamana prielnica punerii in ordine a activitatilor si a actelor neglijate in ultima perioada.

TAUR 21.04-21.05: Constatati cu stupoare ca nu puteti castiga cu usurinta respectul fata de cei pe care ii credeti usor de impresionat. Daca doriti sa faceti investitii de amploare trebuie sa analizati situatia cu mare atentie. Nici in relatiile cu persoana iubita nu este bine sa va implicati prea tare pentru ca probabil nu veti primi decontarea sentimentelor la cota dorita.

GEMENI 22.05-21.06: Cel pe care nu l-ati vazut de-o perioada buna de timp va surprinde cu o vizita. In viata de acasa sunteti obositi de atatea probleme pe care trebuie sa le rezolvati singuri. Nu ezitati, puneti-i si pe ceilalti la treaba. Doar asa sfarsitul de saptamana il veti petrece mai linistiti.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o saptamana placuta pentru multi dintre acesti nativi. Va veti ocupa doar de ce aveti chef, lasand deoparte activitatile ce vi se par plictisitoare. In a doua jumatate a saptamanii ganditi-va cum puteti sa stabiliti o intalnire cu cineva influent, care va va salva cand nici nu va asteptati.

LEU 22.07-22.08: Va preocupa doar aspectele financiare, fiind obsedati de gandul de a face bani mai multi. Oportunitati de suplimentare a venitului se vor ivi abia la jumatatea saptamanii, insa fiti atenti la asociati. Nu intotdeauna flerul dumneavoastra este la cote inalte!

FECIOARA 23.08-22.09: Controlati-va temperamentul si doar asa veti fi scutiti de alte dureri de cap. Evitati speculatiile in domeniul afacerilor. La sfarsitul saptamanii grijile familiale isi vor pune amprenta asupra timpului liber si va vor ocupa mintea. Cu un pic de rabdare totul se rezolva!

BALANTA 23.09-22.10: Nu incercati sa le spuneti altora cum trebuie sa duca la bun sfarsit sarcinile de serviciu. Riscati sa va treziti cu multe antipatii si diplomatia cu care sunteti nativ inzestrati nu-si mai are rostul. Mai bine canalizati-va energia pozitiva pe proiectele ce vreti sa le duceti la bun sfarsit.

SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza o saptamana amestecata bine... Banii va pun pe ganduri iar atunci cand vreti sa faceti o excursie dati piept cu jena financiara cu care va confruntati. Nici astenia de primavara pare ca nu va ocoleste si va simtiti din ce in ce mai obositi. Ca sa treceti peste asta incercati doar sa va odihniti mai mult.

SAGETATOR 22.11-21.12: Productivitatea o sa fie la cote maxime. In domeniul afacerilor veti obtine contracte importante insa fiti precauti la termenele de executie si la costul lucrarilor. Nu trebuie sa va entuziasmati si apoi sa pierdeti pentru ca nu va puteti incadra in timp optim.

CAPRICORN 22.12-19.01: In cazul in care va apasa mai multe treburi casnice lasate neterminate trebuie sa analizati ce sarcini nu ati indeplinit de ceva timp. Nu lasa pe maine ce poti face azi, este zicala care vi se potriveste cel mai bine. Comportamentul dumneavoastra haotic la locul de munca va poate aduce multe neplaceri daca nu veti lua masurile necesare.

VARSATOR 20.01-18.02: Multi colegi sunt dispusi sa va ajute sa treceti peste dificultatile intampinate la indeplinirea sarcinilor. Totul este sa-i lasati sa va indrume deoarece ei pot sa vada mai bine unde gresiti... In a doua parte a saptamanii se pare ca va veti confrunta cu probleme de acasa.

PESTI 19.02-20.03: Din nou familia va solicita ajutorul si sprijinul moral. Va sfatuim sa petreceti mai mult timp pe acasa, in sanul familiei. Asa comunicarea devine mai placuta si nu va vor mai simti lipsa atat de mult. In rest, atentie la semnarea contractelor si la relatia cu autoritatile.