BERBEC 21.03-20.04: Intervalul este destul de stresant pentru persoanele care detin functii importante, cu mare putere de decizie. Evenimentele se vor succeda cu rapiditate, fara a va da vreo sansa sa va adaptati la schimbarile radicale ce vor aparea pe neasteptate. Veti avea ocazia la mijlocul intervalului sa faceti investitii, insa savarsiti greseala sa nu va anuntati si partenerul de viata despre ele.

TAUR 21.04-21.05: La serviciu, amanati intalnirile legate de decizii importante sau de semnarea unor acte. Un prieten va solicita intreaga atentie si uitati de alte probleme. Vi se cere sa participati la o petrecere, dar nu aveti nici un chef, chiar daca se organizeaza la sfarsitul saptamanii.

GEMENI 22.05-21.06: Atentie la tensiunile din familie. Pierdeti timp pretios doar pentru a da o preocupare cat de cat credibila rudelor apropiate. Situatii dificile apar in fiecare zi, mai putin in privinta persoanei iubite. In weekend va relaxati alaturi de cei dragi.

RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamana sunteti mai vulnerabili decat de obicei, in primul rand pentru ca va implicati total in activitati ce pot fi amanate sau realizate de altii. Aveti noi idei ce tin de domeniul financiar, dar prestati activitati lipsite de noima si va mentineti un program de lucru dezorganizat. Veti vedea rezultatele mai tarziu!

LEU 22.07-22.08: Descoperiti cu uimire ca aveti din ce in ce mai putini prieteni, cu toate ca nu le-ati inselat asteptarile niciodata, ba chiar v-ati in-tors impotriva familiei din cauza lor. Nemultumirile legate de contracte le veti analiza impreuna cu partenerii, colegii si familia, chiar daca nu aveti incredere prea mare in nimeni.

FECIOARA 23.08-22.09: Este indicat sa nu renuntati la intalnirile de afaceri sau la reuniunile familiale! Vestile pe care le primiti sosesc cu intarziere insa va permit sa treceti la urmatoarea etapa a proiectelor dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multi colaboratori si de o finantare serioasa ca sa va indepliniti dorintele.

BALANTA 23.09-22.10: Va propuneti noi inceputuri in mai toate domeniile: familie, profesie, casa etc. Va avantajeaza toate cererile de revizuiri si refaceri, insa nu trebuie sa va bazati pe ajutorul nimanui din anturaj. O serie de acte trebuie refacute si deja v-ati plictisit sa tot reparati ce strica altii.

SCORPION 23.10-21.11: Stresul va fi pentru dumneavoastra o stare din ce in ce mai normala. Exista posibilitatea de a vi se inscena situatii din care sa iesiti iritat si tracasat. Este necesar sa fiti mult mai prudent si sa nu mai dati frau liber dorintelor, pentru ca puteti afecta alte persoane. Veti fi atat de obosit, incat nu veti avea timp pentru partenerul viata.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va asteapta cateva zile cand grijile isi vor pune amprenta asupra psihicului dumneavoastra. Nu va lasati influentati de ele pentru ca va veti enerva peste masura si veti intarzia cu proiectele aflate in desfasurare. In general, lucrurile se rezolva cu putina vointa. Exista multe lucruri frumoase in jur. Trebuie doar sa le observati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu trebuie sa ocoliti oportunitatile ce vi se ivesc pentru ca va pot aduce bogatie. Astrele va faciliteaza atingerea unui scop ce-l credeati imposibil de realizat. Acesta este momentul prielnic succesului in afaceri dar in nici un caz pentru cumpararea sau vanzarea unei case.

VARSATOR 20.01-18.02: Este posibil sa fiti tentati sa va intoarceti pe un teren vechi, unde veti descoperi o comoara fabuloasa. Luati taurul de coarne, nu va lasati influentati de prea multi "prieteni" si veti vedea ca se prefigureaza multe realizari.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti o bomba cu ceas si nu asteptati decat un mic imbold pentru a izbucni ori chiar a va razbuna. In cariera s-ar putea sa va surada o sansa cu care nu va veti mai intalni prea curand, asa ca ar fi bine sa o exploatati corespunzator. O persoana pe care o admirati va dezamageste, facand un gest descalificant.