BERBEC 21.03-20.04: Nevoia de dragoste si compasiune va face mai romantici si va duce cu gandul la sentimentele pe care nu le-ati mai trait cu asa intensitate de catva timp. Interesele dumneavoastra actuale ar putea sa va apropie mai mult de familie.

TAUR 21.04-21.05: Poate sunteti mult mai ispititi zilele urmatoare sa va ganditi la achizitionarea unor bunuri ce va vor face viata mai confortabila. Doriti sa nu iesiti in evidenta cu nimic fata de ceilalti si pentru asta trebuie sa va stapaniti pornirile. Un pic mai multa modestie nu strica.

GEMENI 22.05-21.06: Daca acceptati criticile, sunteti obligati sa suportati si consecintele acestora. Nu mai priviti totul cu aceeasi lejeritate. Folositi-va mai bine de simtul umorului pentru a putea trece mai lesne peste micile conflicte. Uneori incurcaturile pot fi rezolvate daca faceti mici compromisuri.

RAC 22.06-21.07: Nu sunteti intotdeauna obiectivi atunci cand vine vorba de sentimente neclarificate. S-ar putea sa aveti tendinta de a va aventura mai mult ca de obicei si sa va complaceti in amanari fara rost. Cateodata cuvintele simple pot stimula mai mult decat poeziile sofisticate.

LEU 22.07-22.08: Exista mai multe presiuni asupra dumneavoastra in aceasta saptamana si trebuie sa fiti mai disciplinati si mai atenti. Cheia succesului este sa actionati cu calm si sa acordati prioritate problemelor ce tin de persoana iubita. Relatia cu familia decurge destul de bine si totul se va linisti spre weekend.

FECIOARA 23.08-22.09: O persoana din anturaj va cere ajutorul. Sprijinul dumnevoastra conteaza foarte mult. Totul este sa faceti un mic efort si sa i-l acordati. La locul de munca, mai multa flexibilitate nu strica, unde faceti cu greu fata solicitarilor ce par sa vina din toate partile.

BALANTA 23.09-22.10: Poate mai multa stabilitate in sentimente va ajuta mai bine sa intelegeti relatia cu persoana iubita. La serviciu insa sunteti cooperanti si colegii va vor aprecia sprijinul. Se intrevede si o iesire la o bere cu amicii cei mai apropiati.

SCORPION 23.10-21.11: Gasiti destule resurse sa finalizati cu succes cam tot ce v-ati propus pentru aceasta perioada. Ca sa va mentineti echilibrul trebuie sa fiti mult mai iubitori si ingaduitori. Ar fi bine sa stabiliti limitele unei relatii fara a rupe legatura.

SAGETATOR 22.11-21.12: Recentele schimbari din viata dumneavoastra devin o adevarata provocare. Trebuie sa realizati ca nu puteti continua sa lucrati in acelasi ritm agitat fara ca mai tarziu sa suportati si consecintele. Atentie la ceea ce vorbiti deoarece orice scapare v-ar putea face mult mai ridicoli in fata celorlalti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pentru a reusi nu ar fi rau sa va bazati doar pe fortele proprii. Rabdarea si eforturile sustinute va vor aduce succesul pe care-l asteptati de ceva vreme. Puteti respira usurati abia cand totul s-a terminat. Pana atunci insa nu este cazul sa va ganditi la vacanta.

VARSATOR 20.01-18.02: Reinnodarea unei relatii va determina sa deveniti mai sentimentali ca de obicei. Abilitatile de comunicare se vor imbunatati simtitor, mai ales atunci cand intra in discutie sentimentele dumneavoastra. Indepartati-va de problemele din trecut si totul se va simplifica.

PESTI 19.02-20.03: Deveniti constienti de puterea dumneavoastra de convingere, mai ales atunci cand este necesar sa aratati altora pe ce cale sa mearga. Desi sunteti capabili sa traiti pe cont propriu, nu-i ignorati pe cei care doresc sa aiba grija de dumneavoastra. Este necesar sa intelegeti cat de importanta este familia!