Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (2.67 secunde)
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Muzeul "Antipa" si Digi Animal World, televiziune de documentar a RCS & RDS, au demarat un proiect care ofera ocazia iubitorilor de documentare despre animale sa urmareasca o serie de productii, in aer liber, in gradina Muzeului "Antipa" (intrare din Str.
Programul Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie) Euro 2012 va incepe in Polonia, vineri, 8 iunie, la ora 19:00, cu o partida a echipei gazde, care va juca impotriva castigatoarei titlului European in 2004, Grecia, si se va incheia in Ucraina pe 1 iulie cu finala ce se va desfasura la Kiev.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stadio Olimpico, Roma (ITA) - Olimpique Lyon - Tottenham Hotspur (in direct pe Digi Sport 3, de la ora 20.00) Arbitru:
- Drumul dvs in sport a inceput prin practicarea artelor martiale. ... Este cel care a trezit in mine dorinta nebuna de a face sport.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K. Digi 4K va fi disponibil contra cost si va fi receptionat de utilizatorii cu abonament RCS si care au un televizor 4K.
RCS&RDS a scos vineri dimineata televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fara a-si anunta telespectatorii.
Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro. Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
NU EXISTA LIMITA DE VARSTA PENTRU SPORT Activiatea fizica este esentiala pentru prevenirea bolilor cardiace si pentru a diminua consecintele lor odata aparute. Exista tipuri de sport adaptate fiecarei varste. ... Astfel ca indiferent de varsta, daca aveti sau nu boala de inima exista un sport care vi se potriveste.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... JURNALUL NATIONAL sustine ca este vorba de 52 de amenzi in cuantum de 1,17 milioane de lei, incepand din anul 2009 si pana pe 28 martie 2012, cand televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat in insolventa.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
Potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Compania Nationala de Investitii a finalizat in aprilie, in cadrul "Programului Constructii sali de sport", 13 sali de sport in 10 judete, printre care si Constanta.
Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan:
Generatia mea a fost o generatie trecuta prin sport si sporturi.
sport.bzi.ro : ... Astazi, de la ora 21.45 (in direct pe TVR 1 si TVR HD), Romania va intalni Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016. ... Ambele reprezentative vin dupa un rezultat de 1-1, finlandezii remizand cu grecii, iar romanii cu ungurii.
google-analytics.com